تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/07/03 - 09:42
کد خبر: 517337

زمان اعلام رسمی حکم بیرانوند و پرسپولیس

زمان اعلام رسمی حکم بیرانوند و پرسپولیس

کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال مدت‌ها پیگیر شکایت باشگاه پرسپولیس از بیرانوند و باشگاه تراکتور بوده و به طور دقیق این موضوع را مورد بررسی قرار داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ باشگاه پرسپولیس پس از فسخ یک طرفه قرارداد علیرضا بیرانوند اقدام به شکایت از این دروازه‌بان ملی‌پوش کرد و تاکید داشت که این کار به طور غیرقانونی صورت گرفته و باشگاه تراکتور هم نباید با او قرارداد امضا می‌کرد که حالا کمیته تعیین وضعیت هم نسبت به این موضوع به طور جدی و دقیق رسیدگی داشته است.

کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال مدت‌ها پیگیر شکایت باشگاه پرسپولیس از بیرانوند و باشگاه تراکتور بوده و به طور دقیق این موضوع را مورد بررسی قرار داده و حالا گفته می‌شود به نتیجه نهایی رسیده و فقط نیاز به امضای هدایت ممبینی، دبیر کل فدراسیون برای ابلاغ رسمی به این دو باشگاه دارد.

محمدحسین میثاقی در برنامه دوشنبه شب فوتبال برتر درحالی‌که قصد داشت پیرامون بحث شکایت باشگاه ذوب‌آهن از محمدرضا سلیمانی بپردازد، به یک‌باره با اظهارنظر رضا جباری، پیشکسوت پرسپولیس به موضوع شکایت این باشگاه از بیرانوند اشاره داشت.

رضا جباری در این بین عنوان کرد چرا رای پرونده شکایت دیگر باشگاه‌ها به این سرعت نیامده که میثاقی هم اشاره کرد اگر منظور او بحث شکایت پرسپولیس از بیرانوند است، رای آن آماده شده و هفته آینده صادر می‌شود.

جباری، پیشکسوت پرسپولیس تاکید کرد: «من حتی می‌دانم چه رای‌ای صادر شده است. به نفع پرسپولیس هست و این موضوع را تماشاگران مدام از من می‌پرسند!»

میثاقی هم در این باره ادامه داد: «رای این پرونده کاملا آماده شده و انگار باید توسط دبیر کل فدراسیون فوتبال امضا و به دو باشگاه ابلاغ شود. انگار رای را صادر کردند، رسیدگی به مباحث مالی تمام شده و رای آن هفته آینده می‌آید که رکورد طولانی‌ترین رسیدگی به رای یک پرونده است و هفته آینده صادر خواهد شد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top