تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/07/11 - 12:43
کد خبر: 518359

عضو کمیسیون امور داخلی کشور در گفتگو با «خبرنامه دانشجویان ایران» مطرح کرد؛

استمرار حرکت حزب الله با خط مشی سید حسن نصرالله

استمرار حرکت حزب الله با خط مشی سید حسن نصرالله

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: استمرار حرکت حزب الله مبتنی بر تدابیر، خط مشی و سیره راهبردی شهید والامقام سیدحسن نصرالله بوده و خواهدبود.

به گزارش گروه سیاسی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کامران غضنفری نماینده مردم تهران با بیان این که سید مقاومت شهادت خود را پیش بینی کرده بود، لذا برای جایگاه دبیرکلی حزب الله و هریک از فرماندهان این نیرو، افراد مناسب و خبره در حوزه های عملیاتی را مشخص کرده بود، اظهار داشت: در استراتژی و فرماندهی کلان حزب الله شهید سیدحسن نصرالله لایه های سه گانه برای تعیین و جایگزینی شهدای احتمالی رده ها و یگان های اطلاعاتی و عملیاتی، تعیین نموده تا طبق این خط مشی حزب الله با شهادت فرماندهان نیز بتواند به تداوم و مسیر خود ادامه دهد .

وی تصریح کرد: دشمن پس از شهادت سیدحسن نصرالله با تصور اینکه فرماندهی و هماهنگی بین نیروهای حزب الله بهم ریخته اقدام به تجاوز به خاک لبنان کرده و تلاش خود برای اقدام زمینی را آغاز کرد اما حزب الله با استراتژی که دبیرکل شهید حزب الله طراحی کرد، فرماندهان جایگزین در لایه های مختلف را تعیین نموده و با درایت و توانمندی و اقتدار توانست در مقابل دشمن مقاومت کرده و مانع ورود سربازان اسرائیلی  به خاک لبنان شود.

استمرار حرکت حزب الله با خط مشی سید حسن نصرالله

وی ادامه داد : سید مقاومت درزمان سه دهه فعالیت خود به عنوان دبیر کل حزب‌الله لبنان توانست با ایجاد همبستگی و انسجام بین گروه های هم چون انصار الله در یمن و نیز حماس در فلسطین و حشدالشعبی در عراق ،به رژیم صهیونسیتی ضربات متعددی وارد نماید .

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تحسین مجاهدت های سی ساله سید مقاومت، گفت: سیدحسن نصرالله در سه دهه مجاهدت و فعالیت خود به عنوان دبیر کل حزب‌الله لبنان توانست با ایجاد همبستگی و انسجام بین گروه های مقاومت مثل انصار الله در یمن، حشدالشعبی در عراق، حماس در فلسطین و  سایر مبارزان محور مقاومت،به رژیم صهیونسیتی ضربات متعددی وارد کند .

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احداث پردیس مهم‌ترین اولویت زیرساختی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است
جزئیات برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری تشریح شد؛ مطالبه ملی سلامت آزمون
دانشگاه علم و صنعت امسال ترم تابستان ندارد
دانشگاه آزاد برای مهر ۱۴۰۴ بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد
آلمان از خرید پاتریوت برای اوکراین از آمریکا خبر داد
تحلیلگر ترکیه: تحریم آنکارا علیه اسرائیل ریاکارانه است
خطر شکست پروژه تسلیحاتی آلمان-هلند به دلیل مشکلات مالی
استاندارد دوگانه آژانس اتمی درباره اوکراین و ایران + سند
توافق انگلیس و فرانسه روی طرح ضد مهاجرتی
تحولات اوکراین| ارسال سینگال مشخص «ائتلاف داوطلبان» به روسیه
ترامپ: هفته آینده «اظهارات مهمی» درباره روسیه خواهم داشت
اسرائیل از آمریکا برای مقابله با یمنی‌ها درخواست کمک کرد
ارتش اسرائیل بازهم تلفات داد؛ ۲ کشته و ۶ زخمی در جنوب غزه
طالبان: سیل پناهجویان بازگشته از ایران فراتر از ظرفیت ماست
پولیتیکو: اروپا تعلیق جزئی شراکت با اسرائیل را بررسی می‌کند
رئیس‌جمهور برزیل: ترامپ پلیس جهان نیست
نتانیاهو بازگشت و اعتراف کرد : بزرگترین حامی اسرائیل در تاریخ آمریکا... !
کاشانی: هیچ مطالبه‌ای نباید بی‌پاسخ بماند
سایه سنگین نبرد سایبری بر سر رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه
ارتش یمن: فرودگاه بن‌گوریون را با موشک ذوالفقار هدف قرار دادیم
لهستان، ناتو را تهدید کرد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top