تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/09/08 - 13:28
کد خبر: 523763

مرحله اصلی رزمایش مشترک ارس ۱۴۰۳ برگزار شد

مرحله اصلی رزمایش مشترک ارس ۱۴۰۳ برگزار شد

مرحله اصلی رزمایش مشترک ارس ۱۴۰۳ با حضور فرماندهان عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در ارتفاعات صعب‌العبور شهرستان مرزی اصلاندوز استان اردبیل اجرا شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در ابتدای این رزمایش سرتیپ پاسدار ولی معدنی معاون عملیات نیروی زمینی سپاه و ارشد نظامی کشورمان با بیان اینکه نیروی زمینی سپاه همواره نقش برجسته ای در برقراری امنیت کشور دارد، گفت: این رزمایش یکی از صدها برنامه رزمی است که البته برای نخستین بار بصورت مشترک با کشور جمهوری آذربایجان اجرا می‌شود.

رئیس اداره عملیات وزارت دفاع جمهوری آذربایجان نیز با بیان اینکه مرحله چهارم این رزمایش از مرحله اصلی آن است، گفت: در این مرحله گروه‌های مسلح غیرقانونی فرضی منهدم شدند.

سرتیپ وقار علیوردی یف همچنین از فرماندهان عالی رتبه نظامی جمهوری اسلامی ایران و شرکت کنندگان در رزمایش قدردانی کرد.

براساس این گزارش رزمایش شترک ارس۱۴۰۳ با رمز یا فاطمه الزهرا در ۶ مرحله تخصصی اجرا شد. در مرحله نخست، پهبادها، عناصر سازمان یافته مسلح غیر قانونی را شناسایی کرده و جهت رؤیت فرماندهان، تصاویر را به دیدگاه ارسال کردند.

مرحله بعدی این رزمایش بهره گیری از جنگ الکترونیک بود و نیروهای خودی با استفاده از سامانه‌های جنگال، ارتباطات نیروهای مسلح غیرقانونی فرضی را مختل نمودند.

در ادامه خلبانان زبده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیروهای ویژه دو کشور را با استفاده از دو بالگرد بصورت مجزا در منطقه صعب‌العبور پیاده کردند.

در مرحله دیگر، از هر دو کشور نیروهای ویژه از هر کدام به استعداد ۲۰ نفر وارد منطقه شده و ارتفاعاتی که نیروهای سازمان یافته مسلح غیرقانونی در آن حضور داشتند را تصرف کردند.

بعد از تصرف ارتفاعات، عناصر دشمن هنگام فرار با انفجار انواع مین در مسیر حرکت آنها و آتش‌ پرحجم ادواتی از جمله موشک فلق منهدم شدند.

در مرحله پایانی این رزمایش ضمن انجام عملیات هلی‌برن توسط نیروهای خودی، منطقه به صورت کامل پاکسازی شده و رزمایش ارس ۱۴۰۳ با نظم و انضباط دقیقی به پایان رسید.

بعد از اتمام این رزمایش از فرماندهان نمونه هر دو کشور تجلیل به عمل آمد.

رزمایش ارس ۱۴۰۳، چهار روز پیش به صورت مشترک توسط نیروهای ویژه نیروی زمینی سپاه و نیروی ویژه زمینی ارتش جمهوری آذربایجان آغاز شده بود و امروز با اجرای مرحله اصلی رزمایش به کار خود خاتمه داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
چین - آمریکا و مسأله گرینلند
آغاز بازی مقصرسازی در لانه شیطان
همایش سراسری خادمان حضور با حضور قالیباف +عکس
سفر رئیس‌جمهور به استان خوزستان +عکس
مجموعه ورزشی علوم پزشکی اهواز افتتاح شد
تقدیر قالیباف از آیت‌الله جنتی
نشست دانشجویان معترض با معاون پزشکی دانشگاه آزاد
سلیمی: پذیرش سرمربیگری تیم ملی، سخت‌ترین تصمیم بود
ادعای گوترش: ایران باید روشن سازد که دنبال سلاح هسته‌ای نیست
جنبش‌ دانشجویی حامی فلسطین و درک پیام رهبری به جوانان غرب
بلاکچین و هوش مصنوعی؛ ابزارهای نوین برای مدیریت ناترازی‌
وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد
واردات خودرو کارکرده با مدل ۲۰۲۰ و قبل آن ممنوع شد +جزئیات
فوری| غول وزنه برداری ایران پست گرفت
هشدار السیسی به گروه‌های مسلح حاکم بر سوریه
حضور بازیکن خط‌خورده پرسپولیس در تمرین
سه اقدام ضد فلسطینی «ترامپ» در اولین روز ریاست جمهوری
وابستگی بالا به آمریکا پاشنه آشیل برلین در دوران ترامپ
گروسی: برجام در شکل فعلی دیگر کارآمد نیست
بورس صعود کرد؛ افزایش ۵۳ هزار و ۳۲۱ واحدی شاخص کل
حضور سفیر طالبان در نشست سازمان همکاری شانگهای
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top