به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ صنعت غذا و رستورانداری یکی از کسبوکارهایی است که در آن رقابت بسیار بوده و عاملی که سبب رشد و پیشرفت در این زمینه است، بکارگیری مواد اولیه با کیفیت میباشد. به همین دلیل تامین مواد اولیه رستوران و فستفودها که هم با کیفیت باشد و هم مقرون بصرفه، به یکی از چالشهای صاحبان این کسب و کار تبدیل شده است. به همین دلیل به منظور راحتی کار شما تصمیم گرفتیم تا در این مقاله دلیل اهمیت توزیع و فروش مواد اولیه فست فودها و رستوران را بررسی کرده و ویژگیهای یک تولیدکننده معتبر مواد اولیه برای رستورانها و فستفودیها را برای شما بازگو کنیم تا بتوانید انتخاب راحتتری داشته باشید.
در ابتدا باید بدانیم که دلیل اهمیت تأمین مواد اولیه باکیفیت چیست و چگونه بر میزان فروش ما تاثیرگذار خواهند بود. مواد اولیه درجه یک و با کیفیت بالا، ستون اصلی یک رستوران میباشند. شما هیچگاه نمیتوانید بدون مصرف طعم دهندههای مرغوب و یا مواد اولیه تازه، یک پیتزای خوشمزه و یا یک همبرگر آبدار تهیه کنید تا مورد پسند مشتریان شما واقع شوند. به همین دلیل برای حفظ مشتریان فعلی خود و جذب مشتریان جدید میبایست از مواد اولیه با کیفیت و استاندارد استفاده کنید. بدین ترتیب میتوانید در بازار رقابتی پیروز شده و به افزایش سودآوری کسب و کار خود کمک کنید.
از جمله ویژگیهایی که مواد اولیه فستفودها و رستورانها باید داشته باشند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تازگی و طراوت
- مطابقت داشتن با استانداردهای بینالمللی
- قابلیت نگهداری آسان
- دارای تنوع بوده و با منوی رستورانی سازگار باشد.
بنابراین شما با کمی تحقیق و بررسی میتوانید بهترین مجموعهای را که اقدام به توزیع و فروش مواد اولیه فست فودها و رستوران میکند را پیدا کنید. حال ببینیم چنین مجموعهای باید دارای چه خصوصیاتی باشد تا بتوان به آن اعتماد کرد.
یکی از مجموعههای معتبر و شناخته شده در ایران شرکت آریاگستران نوآور سپنا برند تجاری ارک میباشد که جز برجستهترین تولیدکنندگان مواد اولیه فرآوردههای گوشتی و لبنی در ایران بوده و با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته و سالها تجربه و تخصص در این زمینه، بهترین مواد اولیه مورد نیاز رستورانها و فستفودیها را در اختیار آنها قرار میدهد. مجموعه ارک با ارائه محصولات متنوع خود از جمله انواع طعمدهندهها، پودرهای سوخاری، آرد کنتاکی و ... توانسته نیاز منوی رستورانها را برآورده کرده و طعمهای ماندگاری را برای مشتریان به ارمغان آورد.
ارک دارای طیف گستردهای از مواد اولیه میباشد که میتواند پاسخگوی نیازهای متنوع مشتریان رستورانها و فستفودها باشد. برخی از محصولات پرکاربرد این برند برای رستورانها و فستفودها شامل موارد زیر میباشد:
- انواع طعم دهندهها
یکی از مواد اولیه ضروری مورد استفاده در رستورانها، طعم دهندهها هستند که عطر و طعم خوب و ماندگاری را به غذاها بخشیده و بسار مقرون بصرفه میباشند. بهترین و پرمصرفترین این طعم دهندهها عبارتند از:
- طعم دهنده کره
- طعم دهنده شوید
- طعم دهنده ریحان
- طعم دهنده هل
- طعم دهنده زنجبیل
- طعم دهنده پنیر
- طعم دهنده سیر
- طعم دهنده پیاز
- طعم دهنده زعفران
- طعم دهنده فلفل
- طعم دهنده فلافل
- طعم دهنده همبرگر و ....
موارد ذکر شده در بالا تنها بخشی از طعم دهندههایی است که شما میتوانید از آنها استفاده کنید.
- پودرهای سوخاری
پودرهای سوخاری مانند فلیک و پانکو که در رنگهای زرد، قرمز، نارنجی هستند نیز جز مواد اولیه پر مصرف برای فستفودها هستند که با کمک آنها میتوان روکشی ترد و خوشمزه و شاخکی به انواع سوخاریها از جمله مرغ سوخاری، قارچ سوخاری، میگو سوخاری و ... داد. که همگی این موارد جز محبوبترین غذاهای فستفودی هستند و مشتریان زیادی را به خود جلب میکنند بنابراین انتخاب صحیح در نوع پودرهای سوخاری این کمک را به شما میکند تا رضایت مشتریان را جلب کرده و طعم و تصویری ماندگار و دلپذیری را در ذهن آنها ایجاد کنید.
- آرد کنتاکی
از آرد کنتاکی نیز در دو طعم نرمال و اسپایسی برای ایجاد روکش خوشمزه بر روی مرغ کنتاکی به سبک AFC استفاده میشود.
- انواع مرینیت
برای طعمدار و مزهدار کردن مرغ در انواع مرینیت فیله، نرمال و اسپایسی.
- بتر
بتر یکی از مواد اولیهای است که به فستفودیها در تهیه غذای با کیفیت کمک میکند. این محصول جایگزین مناسبی برای تخم مرغ بوده و در تهیه غذاهایی که برای ایجاد چسبندگی در آنها، از تخم مرغ استفاده میشود، گزینه مناسبی است. این محصول شما را از بوی بد تخم مرغ نجات داده و چسبندگی لازم را هنگام تهیه مرغ، قارچ و پیاز سوخاری به شما میدهد که به سادگی بتوانید پودرهای سوخاری را با کمک بتر به طور کامل به مرغ سوخاری و ... بچسبانید و پس از سرخ شدن ظاهری زیبا و طلایی به غذاهای آماده شده بدهد.
نکته:
از جمله مزایای استفاده از پودرهای سوخاری ارک که آن را به یکی از بهترینهای موجود در بازار تبدیل کرده است میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پوشش دهی بالا
- جذب روغن کم
- تنوع رنگ
- تنوع دانسیته
- ثبات رنگ
- عدم تغییر رنگ و قوهای شدن در هنگام سرخ شدن
- تنوع در سایز و اندازه
مجموعه آریاگسترن نوآور سپنتا، برند تجاری ارک با نوآوریهای خود در زمینه طعم و پودرهای سوخاری اکسترودر و دستگاههای کاملا اتوماتیک و بدون دخالت دست، توانسته است محصولاتی با طعمهای منحصربهفرد و با کیفیت در سطح استانداردهای جهانی تولید کرده و در اختیار رستورانها و فستفودها بگذارد.
بنابراین اگر به دنبال تامین مواد اولیه رستوران و فستفودی خود هستید، در کنار کیفیت، به نحوه پشتیبانی و خدمات مشتری، وزن بستهها، نحوه بستهبندی و ارسال و همچنین تاریخ تولید و انقضای محصولات خریداری شده حتما توجه کنید. برخی از تولیدکنندگان نمیتوانند محصولات با کیفیت خود را به موقع ارسال کنند و همین موضوع سبب ایجاد اختلال در کار رستورانها خواهد شد. به همین دلیل سعی کنید قبل از اقدام به خرید تمام جوانب را به طور کامل بررسی کرده و کوچکترین مسائلی که ممکن است بیاهمیت باشد را در نظر بگیرید. سعی کنید قبلا از ثبت سفارش خود نیز از تامین کننده مورد نظر خود مشاوره گرفته و به طور کامل با ویژگیهای آن مجموعه و محصولات تولید شده در آن آشنا شوید و بتوانید بهترین انتخاب را برای رستوران و فستفودی خود داشته باشید.