تاریخ انتشار: شنبه 1403/10/22 - 10:23
کد خبر: 527282

برکناری استاد دانشگاه آمریکایی به دلیل دفاع از فلسطین

 برکناری استاد دانشگاه آمریکایی به دلیل دفاع از فلسطین

یک استاد حقوق دانشگاه کلمبیا به دلیل دفاع از دانشجویان فلسطین و ادعای ارائه صحبت‌های نادرست نسبت به دانشجویان اسرائیلی از این دانشگاه کناره‌گیری کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کاترین فرانکه، استاد قدیمی دانشگاه کلمبیا، به دلیل اظهارنظرهایی که در مورد دانشجویان اسرائیلی در سال گذشته انجام داد، مورد بازجویی قرار گرفت. فرانکه در ژانویه ۲۰۲۴ میلادی در مصاحبه‌ای با "Democracy Now"، یک رسانه خبری نیویورک، گفت که او و دیگران نگران برنامه تحصیلات تکمیلی دانشگاه کلمبیا برای دانشجویان اسرائیلی هستند.

بسیاری از آن دانشجویان اسرائیلی که به پردیس دانشگاه کلمبیا می آیند، بلافاصله از خدمت سربازی خود خارج می شوند. آنها به آزار و اذیت دانشجویان فلسطینی و دیگر دانشجویان در محوطه دانشگاه ما معروف بودند.

فرانکه به خبرگزاری Inside Higher Ed گفت که سایر اساتید دانشکده حقوق نیز بعد از مصاحبه فرانکل، شکایت داخلی خود را ارائه کردند. او گفت، در این شکایت که به دفتر فرصت‌های برابر و اقدام مثبت دانشگاه ارسال شد، گفته شده که فرانکه «اعضای جامعه کلمبیا را بر اساس ملیت‌شان مورد آزار و اذیت قرار داده است».

فرانکه همچنین انجام تحقیقات را در رسانه های اجتماعی تأیید کرد و گفت که این تحقیقات "بی اساس و سیاسی" است و مینوش شفیق، رئیس  وقت دانشگاه کلمبیا، سال گذشته تحقیقات را در کنگره تایید کرد.

دانیل آببه، رئیس دانشکده حقوق، روز پنجشنبه در ایمیلی به دانشکده اعلام کرد که فرانکه "بازنشستگی برنامه ریزی شده خود را تسریع می‌بخشد" و روز جمعه کلمبیا را ترک خواهد کرد. در این ایمیل آمده بود که او در سال ۲۰۰۰ به دانشکده حقوق پیوسته است.

فرانکه به این ایمیل پاسخ داد و به سایر اساتید گفت که ایمیل آببه "منعکس کننده نادرستی های قابل توجه" و حاوی "اطلاعات نادرست" است.

تحقیقات در مورد فرانکه توسط یک شرکت حقوقی خارجی انجام شد. در نوامبر، بازرسان متوجه شدند که فرانکه سیاست ضد تبعیض دانشگاه را در طول مصاحبه نقض کرده است.

دانشگاه کلمبیا در بیانیه ای اعلام کرد که "متعهد است جامعه ای باشد که از حضور همه استقبال می کند و سیاست های تبعیض و آزار را ممنوع می کند."

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
پزشکیان حتی به من نگفت «شر و ور» است!/ عصبانیت صاحب ایده دلار ۲۰ تومانی
نخستین سخنان ابوعبیده پس از آتش‌بس با اسرائیل؛ دشمن محل نگهداری یکی از اسرایش را بمباران کرد
جزئیات دیدار نخست‌وزیر قطر با جولانی/ امیر قطر به زودی به دمشق می‌رود
آتش‌سوزی در بازار تجریش تهران مهار شد +جزئیات
فردا؛ جشن بزرگ ایرانیان به مناسبت پیروزی حماس/ راهپیمایی جمعه نصر در سراسر کشور برگزار می‌شود
قدس شریف بیش از همیشه تاریخ در آستانه آزادی و پیروزی است
۴ نفر از عاملان درگیری با ماموران منابع طبیعی در نور دستگیر شدند
۲ هزار و ۴۸۹ نفر به مراکز سیار انتقال خون خراسان جنوبی مراجعه کردند
نحوه تعیین نام هوشمند و پلمب دفاتر تجاری اعلام شد
بازداشت مهندس ایرانی در آمریکا تمدید شد + جزئیات
مسعود پزشکیان پروفسور شد
سربازان وام اشتغالزایی می‌گیرند/ کدام مشاغل مشمول این وام می‌شوند؟
توزیع اسلحه در خوزستان با کمک خارجی‌ها/ کشف و انهدام شبکه قاچاق سلاح جنگی
«نمایشنامه‌خوانی مولوی» در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود
«جشنواره‌ ثور» باعث ایجاد پیوند بین فعالان بازارهای مالی و فیلمسازان می‌شود!
دانشگاه تهران به مؤسسه بین‌المللی «سِرن» پیوست
بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه
منبع عبری: حماس بعد از آتش‌بس هم با قدرت در غزه می‌ماند
برجسته‌ترین بندهای توافق آتش‌بس غزه/ آمار هولناک ویرانی‌ها
روبیو: برای حل بحران اوکراین آمریکا هم باید امتیاز بدهد
ابربدهکاران بانکی چقدر بدهکارند؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top