تاریخ انتشار: شنبه 1403/10/22 - 17:49
کد خبر: 527331

صدور مجوز اپراتور هوش مصنوعی توسط وزارت ارتباطات

صدور مجوز اپراتور هوش مصنوعی توسط وزارت ارتباطات

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: به‌زودی مجوز اپراتور هوش مصنوعی توسط وزارت ارتباطات صادر خواهد شد و به گفته او این اقدام نشانه عزم جدی وزارت ارتباطات برای توسعه زیرساخت‌های دیجیتال و ترسیمآینده‌ای نو برای اقتصاد کشور است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، احسان چیت‌ساز، معاون سیاستگذاری، برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات، طی سخنانی به ترسیم چهره تازه‌ای از برنامه‌های وزارت ارتباطات برای ورود به عرصه هوش مصنوعی پرداخت و با اشاره به سابقه تاریخی این وزارتخانه گفت: ما از پست و تلگراف شروع کردیم، به مخابرات و پهن‌باند رسیدیم و امروز در آستانه ورود جدی به دنیای هوش مصنوعی هستیم. این مسیر نشان می‌دهد که وزارت ارتباطات همواره در قلب تحولات فناوری قرار داشته و همچنان به حرکت رو به جلو ادامه می‌دهد.

چیت‌ساز در بخشی از سخنان خود، درباره ضرورت حفاظت از حقوق دیجیتال مردم تأکید کرد و گفت: «در تمام این تحولات، حقوق دیجیتال و داده‌های مردم اولویت ما بوده و هست. ما درصددیم تا با تنظیم‎گری به‌روز، محیطی امن و شفاف ایجاد کنیم تا شرکت‌ها و استارتاپ‌ها بتوانند با آسودگی فعالیت کنند و مردم نیز از حریم خصوصی خود مطمئن باشند.

وی در ادامه، به برنامه‌های عملی وزارت ارتباطات اشاره کرد و اعلام کرد: «مجوز اپراتور هوش مصنوعی به‌زودی توسط وزارت ارتباطات صادر خواهد شد. این اقدام، هم یک گام بزرگ برای شفافیت و ساماندهی فعالان حوزه هوش مصنوعی است و هم نشانه عزم جدی مقام عالی وزارت برای توسعه زیرساخت‌های دیجیتال و ترسیم آینده‌ای نو برای اقتصاد کشور.

چیت‌ساز افزود: هدف ما این است که دولت تنها در جایی سرمایه‌گذاری کند که بازده کوتاه‌مدت آن برای بخش خصوصی جذاب نیست. هر جا که بخش خصوصی قادر به فعالیت باشد و رقابت کند، ورود دولت ممنوع است. ما در کارگروه اقتصاد دیجیتال، دقیقاً برای تحقق همین هدف تلاش می‌کنیم تا علاوه بر هموارکردن مسیر سرمایه‌گذاری‌های جدید، از سرمایه و خلاقیت بخش خصوصی نیز برای رشد اقتصاد دیجیتال نهایت استفاده را ببریم.

وی با اشاره به تجربه‌های موفق جهانی خاطرنشان کرد: ما چرخ از ابتدا اختراع کنیم. مابا ایجاد بسترهای قانونی و زیرساختی مناسب، به فعالان حوزه فناوری میدان می دهیم و اقتصاد کشور را دگرگون می کنیم. از تجربه‌های بین‌المللی برای سرعت‌بخشیدن به روند کار بهره خواهیم گرفت.

چیت‌ساز در بخش پایانی سخنان خود، بر ضرورت هماهنگی میان دولت، نهادهای دانشگاهی و بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: «زیست بوم دیجیتال و به‌ویژه هوش مصنوعی، نیازمند همکاری همگانی است. وزارت ارتباطات در نقش تسهیل‌گر حاضر می‌شود و زیرساخت‌ها را فراهم می‌کند، اما موفقیت نهایی، حاصل تلاش تک‌تک شماست. بیایید دست به دست هم، ایران را به یکی از قطب‌های هوش مصنوعی در منطقه و جهان تبدیل کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
قدس شریف بیش از همیشه تاریخ در آستانه آزادی و پیروزی است
۴ نفر از عاملان درگیری با ماموران منابع طبیعی در نور دستگیر شدند
۲ هزار و ۴۸۹ نفر به مراکز سیار انتقال خون خراسان جنوبی مراجعه کردند
نحوه تعیین نام هوشمند و پلمب دفاتر تجاری اعلام شد
بازداشت مهندس ایرانی در آمریکا تمدید شد + جزئیات
مسعود پزشکیان پروفسور شد
سربازان وام اشتغالزایی می‌گیرند/ کدام مشاغل مشمول این وام می‌شوند؟
توزیع اسلحه در خوزستان با کمک خارجی‌ها/ کشف و انهدام شبکه قاچاق سلاح جنگی
«نمایشنامه‌خوانی مولوی» در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود
«جشنواره‌ ثور» باعث ایجاد پیوند بین فعالان بازارهای مالی و فیلمسازان می‌شود!
دانشگاه تهران به مؤسسه بین‌المللی «سِرن» پیوست
بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه
منبع عبری: حماس بعد از آتش‌بس هم با قدرت در غزه می‌ماند
برجسته‌ترین بندهای توافق آتش‌بس غزه/ آمار هولناک ویرانی‌ها
روبیو: برای حل بحران اوکراین آمریکا هم باید امتیاز بدهد
ابربدهکاران بانکی چقدر بدهکارند؟
جنگ غزه تمام شد
کفن و آگهی ترحیم؟/ لطفاً «معمولی» باشید، این «ابتکار» نیست‌ها!
آیا مذاکره با آمریکا امکان‌پذیر است؟
چرا حماس پیروز شد
روابط ایران و تاجیکستان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top