تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/11/16 - 09:24
کد خبر: 529152

آیت الله آملی لاریجانی: تشکیل هیئت هیات عالی نظارت براساس نص صریح قانون اساسی است

آیت الله آملی لاریجانی: تشکیل هیئت هیات عالی نظارت براساس نص صریح قانون اساسی است

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تشکیل هیأت عالی نظارت ۱۰۰ درصد بر اساس قانون اساسی است و رهبر انقلاب اختیارات مصرح خود در اصل ۱۱۰ قانون اساسی را واگذار کرده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز (سه شنبه) در همایش تبیین سیاست‌های کلی تولید ملی که در ساختمان مجلس قدیم برگزار شد ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه فجر، گفت: توجه به اهمیت مجمع تشخیص خصوصاً در بعد تدوین سیاست‌ها و پیشنهاد به رهبری برای ابلاغ و هیأت عالی نظارت بر اجرای سیاست‌ها مهم است.

وی افزود: با وجود برخی اظهارنظرها در بازه مجمع از سوی شخصیت‌های نظام، هنوز نیاز به تبیین نقش مجمع تشخیص است.

آیت الله آملی لاریجانی به نقلی از یکی از نمایندگان اشاره کرده و گفت: انتظار این بود که بعد از ۴۶ سال از انقلاب اسلامی و حدود ۴۰ سال از تأسیس مجمع با فرمان امام نباید برخی حرف‌ها گفته شود.

وی افزود: در این گفتگو خبرنگار از نماینده سوال می‌کند که هیأت عالی نظارت از سال ۹۶ رسماً تصویب شد. نظر شما درباره عملکرد آن چیست؟ نماینده در پاسخ می‌گوید عالی نظارت به تازگی ایجاد شده و فلسفه وجودی آن این است که جایگاه مجمع تشخیص را حفظ کند و جایگاه مجمع تشخیص تشریفاتی است؛ دیدند جایگاهی دارند سرهم‌بندی کردند و خود را تبدیل به شورای نگهبان دوم کردند؛ خبرنگار می‌پرسد مجمع تشخیص هم قانون است و در قانون اساسی اشاره شده است. ولی نماینده می‌گوید هیأت عالی جایگاه من درآوردی دارد. حمله به مجمع تشخیص توهین به شأن خود این نماینده است چون حاکی از بی اطلاعی او از قانون اساسی هست که به آن قسم یاد کرده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت تاکید کرد: هیئت عالی نظارت من درآوردی نیست و مگر می‌شود کسانی در نظام هیأتی راه بندازند و رئیس مجلس مجبور باشد مصوباتش را به اینجا بفرستد.

آملی لاریجانی بیان کرد: شئون مجمع تشخیص در چهار اصل قانون اساسی ذکر شده است و در اصل ۱۱۲ سه وظیفه ذاتی برای مجمع پیش بینی شده است و یک وظیفه نیز بحث نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی نظام است و اولین وظیفه رهبری تعیین سیاست‌های کلی و دومین وظیفه نظارت بر حسن اجرای آنها است.

وی افزود: تشکیل هیأت عالی نظارت ۱۰۰ درصد بر اساس قانون اساسی است و رهبر انقلاب اختیارات مصرح خود در اصل ۱۱۰ قانون اساسی را واگذار کرده‌اند. بنابراین نباید سمت تشکیک‌های بی اساس رفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
در سال ۱۴۰۴ کالابرگ الکترونیکی هر ماه ارائه خواهد شد
ناو آمریکایی پس از درگیری با نیروهای مسلح یمن به دورترین نقطه گریخت
معارفه جباری در تمرین استقلال
زمان حضور سه بازیکن مهم تیم ملی ایران در تهران مشخص شد
نشست ایران، روسیه و چین در پکن موفقیت‌آمیز بود
۵۸۵۱ فقره تصادف در جاده‌های کشور طی ۲۴ ساعت گذشته
دانشگاهیان برای حل مشکلات به میدان بیایند
تغییر افراد لزوما راهکار رفع مشکلات نیست
تمرکز مجلس بر حل مشکلات معیشتی مردم است
دیدار معاون وزیر امور خارجه روسیه با عراقچی
پرونده لایحه بودجه ۱۴۰۴ در مجمع تشخیص بسته شد
گزافه گویی وزیر خارجه انگلیس پس از ادعاهای ضدایرانی ترامپ
تداوم ادعاهای بی‌اساس ترامپ علیه ایران
کانون‌های مهدوی در دانشگاه‌ها نیازمند حمایت و توجه ویژه است
چرا ترامپ به یمن حمله کرد؟
۳عامل اصلی نوسان قیمت طلا در ایران
تعرفه‌های ترامپ سود بی‌ام‌و را هم کاهش داد
ائه تضمین توسط ایران ضروری است
اعلام روزهای تعطیل سینما در شب‌های قدر و سال نو
برگزاری ۳ هفته آخر لیگ در پایان هفته
چگونه بهترین قیمت عایق پشم سنگ را پیدا کنیم؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top