تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/12/07 - 13:52
کد خبر: 530906

پاداش ۵۰ میلیونی برای گزارش این متخلفان

پاداش ۵۰ میلیونی برای گزارش این متخلفان

شرکت توانیر اعلام کرده است که برای شناسایی و گزارش مراکز استخراج غیرمجاز، پاداشی ۵۰ میلیون تومانی به شهروندان پرداخت می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در سال‌های اخیر، استخراج غیرمجاز رمزارزها به یکی از چالش‌های جدی صنعت برق کشور تبدیل شده است. این فعالیت که عمدتاً به دلیل مصرف بالای برق و استفاده از تعرفه‌های یارانه‌ای انجام می‌شود، همزمان با بحران کم‌آبی و کاهش تولید برق نیروگاه‌های برق‌آبی، فشار مضاعفی بر شبکه برق کشور وارد کرده است.

استخراج غیرمجاز؛ بحران برق را تشدید می‌کند

بر اساس گزارش‌های رسمی، میزان مصرف برق مراکز استخراج رمزارز در کشور بین ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ مگاوات برآورد می‌شود که بخش قابل‌توجهی از آن به‌صورت غیرمجاز انجام می‌شود.

به گفته مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق، دستگاه‌های استخراج رمزارز که اغلب در خانه‌ها، واحدهای صنعتی متروکه و حتی در برخی ادارات دولتی و مراکز نظامی کشف شده‌اند، علاوه بر افزایش مصرف برق، باعث ناپایداری شبکه و افزایش خاموشی‌ها در تابستان می‌شوند.

وزارت نیرو و شرکت توانیر اعلام کرده‌اند که برای مقابله با این بحران، شهروندانی که اطلاعات معتبری درباره مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز ارائه دهند، تا سقف ۵۰ میلیون تومان پاداش دریافت خواهند کرد.

این برنامه در کنار اقدامات نظارتی مانند افزایش جریمه‌ها، شناسایی خودکار مشترکین مشکوک از طریق آنالیز مصرف برق و همکاری با نهادهای قضایی برای برخورد با متخلفان اجرایی شده است.

هرچند این طرح می‌تواند در کاهش استخراج غیرمجاز مؤثر باشد، اما برخی کارشناسان معتقدند که سیاست‌های کلی در حوزه رمزارزها نیاز به بازنگری دارد. ممنوعیت استخراج رسمی در بیشتر ماه‌های سال و تعرفه‌های بالای برق برای استخراج‌کنندگان قانونی، باعث شده است که بسیاری از فعالان این حوزه به سمت استخراج غیرمجاز سوق داده شوند.

طرح پاداش ۵۰ میلیون تومانی برای شناسایی مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز، اقدامی در راستای کاهش بار شبکه برق است، اما در بلندمدت، نیازمند سیاست‌گذاری‌های شفاف‌تر و ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای مدیریت صنعت استخراج رمزارزهاست.

افراد می‌توانند اطلاعات مربوط به فعالیت‌های غیرمجاز استخراج رمزارز را از طریق شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ اعلام کنند. پس از بررسی و تأیید گزارش، پاداش مربوطه به فرد گزارش‌دهنده پرداخت خواهد شد .

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top