تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/12/21 - 00:12
کد خبر: 532078

شجاعی:‌

وزارت ورزش حامی فوتبال زنان است

وزارت ورزش حامی فوتبال زنان است

نایب رئیس فدراسیون فوتبال گفت: خوشبختانه در حال‌ حاضر در فوتبال زنان، هم حمایت وزارت ورزش و هم نگاه مثبت رئیس فدراسیون را داریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  فریده شجاعی نایب رئیس زنان فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم روز جهانی فوتبال زنان اظهار کرد: این برنامه هر سال برگزار می‌شود و فیفا به دنبال این است که فدراسیون‌ها حضور فعال‌تری داشته باشند تا استعدادهای فوتبال زنان مورد تشویق قرار بگیرد.

وی افزود: خوشبختانه ما در تمام رده‌ها حضور فعالی داریم و در حال‌حاضر مهم‌ترین موضوع فوتسال است. در جام ملت‌های آسیا حضور داریم و امیدوام دوباره قهرمان شویم.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این پرسش که آیا سرمربی تیم فوتسال تغییر پیدا خواهد کرد، گفت: در حال‌حاضر تیم را تقویت کرده‌ایم و تیم در حال سپری کردن تمرینات است. فروردین سال آینده تیم عازم تورنمنت چهارجانبه تایلند خواهد شد و شک ندارم با تغییراتی که انجام داده‌ایم در آینده روند مثبتی را شاهد خواهیم بود.

شجاعی همچنین درباره وجود تبعیض بین مردان و زنان در فوتبال، اضافه کرد: پیش از این فکر می‌کردم که در فوتبال زنان کوتاهی می‌شود اما خوشبختانه در حال‌ حاضر هم حمایت وزارت ورزش و هم نگاه مثبت رئیس فدراسیون را داریم. هم‌اکنون رویکرد جهانی، عدالت جنسیتی است که امیدوارم به برابری جنسیتی منجر شود.

وی درباره حضور همزمان به عنوان نایب رئیس فدراسیون و عضو هیات مدیره باشگاه استقلال نیز اظهار کرد: این ۲ موضوع قطعا جداست و من هیچ تصمیمی در این مورد نمی‌گیریم و منتظر تصمیم مسئولان هستم. هر چه مسئولان، تصمیم بگیرند همان را انجام می‌دهم.

شجاعی همچنین به دیدار استقلال برابر النصر در دور برگشت لیگ نخبگان آسیا که امشب در رباض برگزار می‌شود، گفت:‌ خوشبختانه استقلال روند خوبی را دارد و دوست دارم استقلال در این دیدار موفق شود اما با توجه به کیفیت النصر و داشتن بازیکنان بزرگی مثل رونالدو، کمی دشوار است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
در سال ۱۴۰۴ کالابرگ الکترونیکی هر ماه ارائه خواهد شد
ناو آمریکایی پس از درگیری با نیروهای مسلح یمن به دورترین نقطه گریخت
معارفه جباری در تمرین استقلال
زمان حضور سه بازیکن مهم تیم ملی ایران در تهران مشخص شد
نشست ایران، روسیه و چین در پکن موفقیت‌آمیز بود
۵۸۵۱ فقره تصادف در جاده‌های کشور طی ۲۴ ساعت گذشته
دانشگاهیان برای حل مشکلات به میدان بیایند
تغییر افراد لزوما راهکار رفع مشکلات نیست
تمرکز مجلس بر حل مشکلات معیشتی مردم است
دیدار معاون وزیر امور خارجه روسیه با عراقچی
پرونده لایحه بودجه ۱۴۰۴ در مجمع تشخیص بسته شد
گزافه گویی وزیر خارجه انگلیس پس از ادعاهای ضدایرانی ترامپ
تداوم ادعاهای بی‌اساس ترامپ علیه ایران
کانون‌های مهدوی در دانشگاه‌ها نیازمند حمایت و توجه ویژه است
چرا ترامپ به یمن حمله کرد؟
۳عامل اصلی نوسان قیمت طلا در ایران
تعرفه‌های ترامپ سود بی‌ام‌و را هم کاهش داد
ائه تضمین توسط ایران ضروری است
اعلام روزهای تعطیل سینما در شب‌های قدر و سال نو
برگزاری ۳ هفته آخر لیگ در پایان هفته
چگونه بهترین قیمت عایق پشم سنگ را پیدا کنیم؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top