تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/12/21 - 10:31
کد خبر: 532109

قیمت جهانی طلا امروز۲۱ اسفند؛ اونس طلا به ۲۸۹۶ دلار و ۵۶ سنت رسید

قیمت جهانی طلا امروز۲۱ اسفند؛ اونس طلا به ۲۸۹۶ دلار و ۵۶ سنت رسید

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۷ درصد افزایش به ۲۸۹۶ دلار و ۵۶ سنت رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کاهش شاخص دلار و افزایش تقاضا برای طلا به‌عنوان یک پشتوانه ایمن قیمت این فلز گران‌بها را در معاملات روز سه‌شنبه افزایش داده است. سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات تورم آمریکا هستند تا مسیر سیاست فدرال رزرو را در بحبوحه ترس از تشدید تنش‌های تجاری و آهسته شدن رشد اقتصاد به‌دنبال طرح عوارض ترامپ تخمین بزنند.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۷ درصد افزایش به ۲۸۹۶ دلار و ۵۶ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۰۳ درصدی به ۲۹۰۰ دلار و ۴۰ سنت رسیده است.

شاخص دلار تا نزدیک به پایین‌ترین سطح طی ۴ ماه گذشته که هفته پیش به آن رسیده بود پایین آمده و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر کرده‌است. سود اوراق قرضه ده‌ساله خزانه‌داری آمریکا هم کاهش یافته است.

ترامپ در مصاحبه با فاکس نیوز در روز یکشنبه از یک دوره انتقال در اقتصاد صحبت کرد، اما مشخص نکرد طرح عوارض او باعث رکود در آمریکا، سقوط بازار بورس دنیا و افزایش خرید طلا خواهد شد.

ترامپ سه‌شنبه هفته گذشته ۲۵ درصد عوارض جدید بر واردات از مکزیک و کانادا وضع کرد و عوارض واردات کالاهای چینی را هم افزایش داد، اما بعد بسیاری از کالاهای مکزیکی و کانادایی را به مدت یک ماه از این عوارض معاف کرد. این اقدامات ترامپ باعث بی‌ثباتی بازارها شده و نگرانی درمورد تورم و روند رشد اقتصاد را افزایش داده است.

سرمایه‌گذاران حالا منتظر انتشار شاخص قیمت تولیدکننده و مصرف‌کننده در آمریکا هستند تا مسیر فدرال رزرو در تعیین نرخ بهره را پیش‌بینی کنند.

قیمت طلا طی یک ماه گذشته بین ۲۸۳۰ تا ۲۹۶۰ دلار ثابت بوده‌است.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۰۸ درصد افزایش به ۳۲ دلار و ۵۶ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۰۶ درصدی ۹۶۳ دلار و ۳۲ سنت معامله می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
کانادا بر سر دوراهی فروپاشی یا مقاومت
باز هم تاسیان و باز هم تطهیر ساواک!
دود تحریم نفت ایران به چشم آمریکا رفت
دستورات جدید پزشکیان ‌در پی انفجار در بندر شهید رجایی
هواداران امروز سنگ تمام گذاشتند
آخرین جزئیات حادثه انفجار در بندر شهید رجایی از زبان سخنگوی دولت
استقلال در بهترین زمان با برد آشتی کرد
اطلاعیه شماره ۲ سازمان مدیریت بحران کشور
تعداد فوتی‌های انفجار بندرعباس به ۵ نفر افزایش یافت
کارت نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ منتشر شد
کمک به دانشجویان خارجی در آمریکا برای مقابله با اخراج
زنان تنها ۱۶درصد شاغلان حوزه اقتصاد دیجیتال را تشکیل می دهند
دانشجویان برای تشکیل شورای صنفی رفاهی پیش قدم باشند
مذاکرات دور سوم جدی تر از گذشته بود
شهادت روزانه ۳۲ کودک و ۲۲ زن در غزه
مذاکرات ایران و آمریکا شنبه آینده ادامه می‌یابد
ماموریت قالیباف به نمایندگان ۴ کمیسیون
هشدار دادستانی به فعالان فضای مجازی در پی حادثه بندر شهید رجایی
پایان دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا
فوت ۴ نفر در انفجار بندر شهید رجایی
نقش تاثیر معدل در راهیابی دانش‌آموزان مناطق محروم به دانشگاه‌های برتر
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top