تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/12/21 - 10:35
کد خبر: 532111

راه‌اندازی ۲۱ رشته جدید در دانشگاه خوارزمی در سال ۱۴۰۳

راه‌اندازی ۲۱ رشته جدید در دانشگاه خوارزمی در سال ۱۴۰۳

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی از آغاز پذیرش دانشجو در ۲۱ رشته جدید تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر کیانوش زهراکار با تأکید بر اهمیت ایجاد رشته های پُرمتقاضی و پاسخگو به نیازهای جامعه به عنوان محوری مهم در توسعه آموزشی گفت: راه اندازی این تعداد رشته در یک سال، رویدادی بی‌سابقه در تاریخ دانشگاه خوارزمی است و حاصل برنامه‌ریزی دقیق مدیریت تحصیلات تکمیلی و همکاری دانشکده ها و گروه های آموزشی مختلف بوده است.

وی در خصوص جزییات راه اندازی رشته های جدید دانشگاه خوارزمی نیز اظهار کرد: علوم شناختیف مدلسازی شناختی، شیمی کاربردی، مهندسی مکانیک (گرایش طراحی کاربردی)، علوم اقتصادی (گرایش اقتصاد منابع)، سنجش از دور و سامانۀ اطلاعات جغرافیایی، فلسفۀ دین، کارآفرینی و حسابداری ۸ رشته ای است که در دوره دکتری راه اندازی می شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی تاکید کرد: رشته های فیزیک (گرایش علوم و فناوری کوانتومی)، مهندسی کامپیوتر (گرایش نرم افزار)، مهندسی مکانیک (گرایش تبدیل انرژی)، یادگیری الکترونیکی، مهندسی فناوری اطلاعات (گرایش مدیریت سیستمهای اطلاعاتی)، مدیریت جهانگردی (گرایش بازاریابی جهانگردی)، مددکاری اجتماعی، حقوق عمومی، بیم سنجی و مترجمی زبان انگلیسی نیز در دوره کارشناسی ارشد راه اندازی شد.

به گفته وی، مقطع کارشناسی نیز رشته های آمار، بیم سنجی و مدیریت آموزشی با رویکرد سازمانی را راه اندازی کردیم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی افزود: راه اندازی ۱۷ رشتۀ دیگر در دانشگاه نیز در دست بررسی است و امیدواریم با تحقق این برنامه، دانشگاه خوارزمی گام‌های مؤثری در مسیر توسعۀ علمی و پاسخگویی به نیازهای کشور بردارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
خسارات انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس +عکس
اهالی فرهنگ و هنر کنار خانواده‌های آسیب‌دیده بندرعباس ایستاده‌اند
سفیر ایران زیر ذره‌بین؛ چرا فقط موبایل دست نماینده ایران دیده شد؟
زمان بندی برگزاری آزمون زبان MSRT سال ۱۴۰۴ اعلام شد
«ترامپ» ترجیح می‌دهد با ایران به توافق برسد
پایان سفر رئیس جمهور به هرمزگان
پوتین دستور اعزام تیم‌های امدادی به ایران را داد
ابراز همدردی اعضای هیئت دولت با مجروحان حادثه بندرشهید رجایی
هیچ گاز سمی در بندر شهید رجایی موجود نیست
درباره مسائل موشکی و غنی‌سازی صفر، مذاکره نکرده و نمی‌کنیم
درگذشت قهرمان قایقرانی در سانحه انفجار بندر شهید رجایی
اعلام جرم دادستانی علیه برخی رسانه‌ها درحادثه انفجار بندر
پزشکیان: کنار مردم بندرعباس هستیم
عذرخواهی نماینده بوشهر از مردم ایران
طوفان استان تهران ۶ مصدوم داشت
جستجوی مصدومین حادثه بندرعباس به کمک هوش مصنوعی
از استان‌های همجوار برای اطفا حریق کمک گرفتیم
عمل جراحی ده‌ها مصدوم در ساعات اولیه حادثه بندر شهید رجایی
آخرین وضعیت مجروحان انفجار بندر رجا‌یی
آتش‌سوزی بندر شهید رجایی امشب مهار می‌شود
حضور ۱۵۰۰ پرستار در بیمارستان‌های بندرعباس پس از حادثه
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top