تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/12/22 - 16:17
کد خبر: 532199

راه اندازی خط ویژه اوژانس اجتماعی دانشجویی

راه اندازی خط ویژه اوژانس اجتماعی دانشجویی

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی گفت: تلاش داریم در هر استان و یا هر منطقه مراکز مدیریت بحران تشکیل شود و خط ویژه اوژانس اجتماعی دانشجویی راه‌اندازی شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ 

به نقل از سازمان امور دانشجویان، نشست روز جهانی مددکاری اجتماعی «مددکاری اجتماعی در مراکز مشاوره دانشگاه‌ها: فرصت‌ها و چالش‌ها» به صورت حضوری و آنلاین با حضور دکتر حسن‌آبادی مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

دکتر حسن‌آبادی در این نشست ضمن تبریک به مناسبت روز جهانی مددکاری اجتماعی گفت: با ابتکار فدراسیون بین‌المللی مددکاری اجتماعی سومین سه شنبه ماه مارس به عنوان روز جهانی مددکاری اجتماعی خوانده شده است در واقع این روز فرصتی برای ارج نهادن به تلاش های مددکاران اجتماعی و افزایش آگاهی نسبت به نقش حیاتی آن ها در جوامع است در این راستا از زحمات مددکاران اجتماعی شما عزیزان که خالصانه دراین عرصه به فعالیت می‌پردازند، کمال تشکر را دارم.

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی با بیان اینکه فدراسیون بین‌المللی مددکاران اجتماعی شعار سال ۲۰۲۵ را «تقویت همبستگی بین نسلی برای رفاه پایدار» دانسته است؛ ادامه داد: به نظر می‌رسد جهان با معضلات عدم توازن و ناهمترازی در مسائل اجتماعی و اقتصادی روبه رو شده است و نسل جدید در دو فضای واقعی و مجازی زندگی می‌کنند که این دو فضا گاها در تعارض و گاه تعامل با یک دیگر قرار دارند.

حسن‌آبادی تصرح کرد: با ورود هوش مصنوعی به زندگی بشر اکنون ما با نسل آلفا مواجه هستیم و این نسل با نسل‌های قبلی تفاوت‌های زیادی دارد بنابراین ما باید به آگاهی بخشی و توانمندسازی و تعامل بین نسلی توجه داشته باشیم و هم بستگی بین نسلی را برای بهزیستی پایدار پیش ببریم.

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی با بیان اینکه مددکاران اجتماعی در دانشگاه‌ها و به خصوص مراکز آموزش عالی فعالیت‌های دشوار و جدی را انجام می‌دهند؛ ادامه داد: همه دانشجویان جامعه هدف ما هستند و ما باید برای آن‌ها برنامه داشته باشیم، در این راستا کمک به توانمندسازی نسل جدید، حفظ ارزش‌های نسل‌های گذشته و بهبود کیفیت زندگی و تضمین آینده باید در دستور کار قرار داشته باشد.

حسن‌آبادی اظهار کرد: دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان با هدف پیشگیری از آسیب‌های روانی، اجتماعی، معنوی و جسمی و ارتقاء آن در سطح دانشگاه‌ها با استفاده از کارشناسان متخصص نسبت به انجام مشاوره، هدایت شغلی، آموزش، مداخلات بهداشت و روان و خدمات مددکاری اجتماعی و غیره به سیاستگذاری و ارائه برنامه پرداخته است.

وی افزود: گروه هدف ما دانشجویان اعم از کلیه دانشجویان بعلاه دانشجویان دارای مقابله‌های ناکارآمد و دانشجویان دارای مشکلات سلامت روان، کارکنان و اساتید هستند. بنابراین دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان سیاست مدیریت و برنامه سیستماتیک را اتخاذ نموده و نقش واحدهای مختلف مراکز مشاره و بهداشت دانشگاه‌ها را در آن تعیین کرده است.

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی بیان کرد: باید محیطی حمایتگر برای دانشجویان در دانشگاه فراهم سازیم تا بتوانیم پاسخگویی کلیه جامعه هدف خود در دانشگاه‌ها باشیم به طوری که با برنامه‌ریزی دقیق و داشتن برنامه‌های جامع و یکپارچه به رفع چالش‌ها بپردازیم.

حسن‌آبادی افزود: متولی درس مهارت‌های زندگی در دانشگاه‌ها باید مراکز مشاوره دانشگاه‌ها باشند تا بتوانند به تشخیص نشانه های بحران در دانشجوها بپردازند و به موقع به آن ها رسیدگی کنند.

وی با اشاره به اینکه برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های گوناگون برای جامعه هدف بسیار اهمیت دارد؛ اظهار کرد: برگزاری دوره‌ها سبب می‌شود تا دانشجویان، مقابله با مشکلات و خود مدیریتی را بیاموزند.

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی با بیان اینکه مشکلات زیادی در سطح دانشگاه‌ها در خصوص مدیریت بحران وجود دارد، افزود: تلاش داریم در هر استان و یا هر منطقه مراکز مدیریت بحران تشکیل شود و خط ویژه اوژانس اجتماعی دانشجویی راه‌اندازی شود.

حسن‌آبادی خاطر نشان ساخت: مدد کاران اجتماعی فرایند درمان را تسهیل می‌کنند و به رفع مشکلات اجتماعی، ارتباطی و اقتصادی دانشجویان می‌پردازند و در ارتقاء کیفت زندگی دانشجویان نقش تعیین کننده‌ای دارند. در حقیقت مددکاران اجتماعی در تمام سطوح جزء نیروهای خدوم هستند و امیدوارم با همین روحیه و انگیزه به فعالیت خود ادامه دهند.

وی در پایان اظهار کرد: برای تقویت جایگاه حرفه مددکاری اجتماعی سیایت و برنامه‌هایی پیش‌بینی شده است که از طریق کارگروه تخصصی مددکاری اجتماعی که در این دفتر تشکیل خواهد شد، اعلام می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
فردا در سراسر کشور عزای عمومی اعلام شد
بیانیه حزب الله به مناسبت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی
خون کافی برای مصدومان حادثه بندرعباس تأمین شد
پیام تسلیت رادان در پی وقوع حادثه بندر عباس
وضعیت درمانی مصدومان حادثه بندر شهید رجایی تحت کنترل است
پزشکیان عازم بندرعباس شد
اقدامات ترامپ در ۱۰۰ روز اول و برهم خوردن نظم جهانی
روایت نیروهای امدادی از ساعات پراضطراب انفجار بندر
تحولات فرهنگی در جامعه ایران؛ چگونه نسل جوان از الگوهای سنتی فاصله گرفته است؟
درخشش دانشجویان حقوق دانشگاه تهران در رقابت بین المللی WIPO
نام ۸۱ دانشگاه ایرانی در میان برترین‌های آسیا
۹۷۲ مجروح انفجار بندرعباس از بیمارستان ترخیص شدند
آماده‌باش نیروی دریایی ارتش در امداد به حادثه‌دیدگان انفجار بندرعباس
جراره: هنوز علت انفجار بندر شهید رجایی مشخص نیست
اصلاح قانون دارندگان سلاح و مهمات غیر مجاز به پزشکیان ابلاغ شد
شریعتی: نتیجه مذاکرات باید لغو همه تحریم‌ها باشد
ابراز همدردی مقامات کشورها با ایران در پی حادثه بندرعباس
حادثه بندر شهید رجایی موجب کمبود کالای اساسی می شود؟
تشریفات گمرکی صادرات و واردات در گمرک شهید رجایی آغاز شد
قیمت طلا و سکه ۷ اردیبهشت؛ حباب ۱۰ میلیونی سکه امامی
نود و دومین شماره نشریه دانشجویی «سحر» منتشر شد +دانلود
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top