تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/12/23 - 09:20
کد خبر: 532280

عقب‌نشینی ترامپ از طرح اخراج ساکنان غزه

 عقب‌نشینی ترامپ از طرح اخراج ساکنان غزه

دونالد ترامپ در یک عقب‌نشینی آشکار گفت که هیچ فلسطینی از غزه اخراج نخواهد شد، هرچند خبرنگار الجزیره معتقد است که این موضع را نباید جدی گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در یک عقب‌نشینی آشکار، از طرح جنجالی خود برای تبعید فلسطینیان از منطقه غزه عقب‌نشینی کرد. ترامپ در جریان یک کنفرانس خبری مشترک با نخست‌وزیر ایرلند در کاخ سفید، اظهار داشت: «هیچ‌کس ساکنان غزه را وادار به ترک خانه‌هایشان نمی‌کند.»

در جریان این کنفرانس خبری، خبرنگاری درباره طرح احراج فلسطینی‌ها از غزه سؤال کرد و ترامپ در پاسخ گفت که «هیچ فلسطینی از غزه اخراج نخواهد شد.» او همزمان تأکید کرد که واشنگتن به شدت در حال همکاری با اسرائیل است تا به راه‌حلی برای وضعیت در غزه دست یابد.

این اظهارات در حالی منتشر شد که پیش از این، طرح ترامپ با موجی از اعتراضات گسترده عربی و بین‌المللی مواجه شده در حالی رژیم اشغالگر اسرائیل استقبال گرمی از آن کرده بود.

وجد وقفی خبرنگار الجزیره در آمریکا در تحلیل سخنان ترامپ گفت: «پیش‌بینی حرکات ترامپ و سیاست‌هایش دشوار است. شاید این اظهارات جدید ناشی از عدم رضایت ترامپ از نحوه مطرح شدن این سؤال بوده باشد. این سؤال در ابتدا برای نخست‌وزیر ایرلند مطرح شده بود که آیا او با ایده ترامپ مبنی بر اخراج فلسطینیان از غزه موافق است یا خیر».

ووقفی افزود که روشن است این سؤال ترامپ را ناراحت کرده و به همین دلیل واکنش نشان داد و اعلام کرد که «هیچ‌کس نمی‌خواهد فلسطینیان را اخراج کند.»

گفتنی است که طرح ترامپ که شامل انتقال اجباری فلسطینیان غزه به کشورهای همسایه‌ای مانند مصر و اردن بود، با مخالفت شدید این دو کشور و سایر کشورهای عربی، سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مواجه شد. در مقابل این طرح، در نشست عربی که در قاهره برگزار شد، برنامه‌ای برای بازسازی غزه بدون تبعید فلسطینیان تصویب شد. این برنامه شامل پنج سال زمان و هزینه 53 میلیارد دلار بود، اما رژیم اشغالگر اسرائیل و ایالات متحده طرح را رد کردند و به پشتیبانی از ایده ترامپ ادامه دادند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه های نجومی علوم پزشکی اهواز؛ سکوت مسئولین در پاسخگویی به دانشجویان
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top