تاریخ انتشار: جمعه 1403/12/24 - 10:58
کد خبر: 532330

اجساد ۶۷۶ فلسطینی در اسارت صهیونیست‌ها

اجساد ۶۷۶ فلسطینی در اسارت صهیونیست‌ها

یک گروه حقوق‌بشری فلسطینی اعلام کرد اسرائیل اجساد ۶۷۶ فلسطینی را در فریزرها و گورستان‌های نظامی معروف به گورستان‌های اعداد نگه‌داری می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کارزار ملی برای بازپس‌گیری اجساد شهدا، یک گروه حقوق‌بشری فلسطینی، اعلام کرد اسرائیل اجساد ۶۷۶ فلسطینی را در فریزرها و گورستان‌های نظامی معروف به «گورستان‌های اعداد» نگه‌داری می‌کند.

پس از آنکه نظامیان صهیونیست اجساد سه فلسطینی را که روز سه‌شنبه در جنین در کرانه باختری اشغالی به شهادت رسیدند، ضبط کردند شمار اجساد سرقت شده از سوی صهیونیست‌ها افزایش یافت.

بر اساس گزارش این گروه، اجساد ۶۰ کودک و ۹ زن در این لیست دیده می‌شود. رژیم صهیونیستی برای دهه‌ها اجساد مبارزان فلسطینی را به عنوان ابزار چانه‌زنی نگه‌داری کرده است.

هفته گذشته، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، حماس را به دلیل نگه‌داری اجساد صهیونیست‌ها پس از حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ مورد انتقاد قرار داد. او در پستی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: فقط افراد بیمار و منحرف اجساد را نگه‌می‌دارند، و شما بیمار و منحرف هستید.

این اقدام اسرائیل با انتقادهای گسترده از سوی سازمان‌های حقوق‌بشری و جامعه بین‌المللی مواجه شده است. بسیاری از این سازمان‌ها خواستار بازگرداندن اجساد به خانواده‌ها برای خاکسپاری مناسب شده‌اند.

گورستان‌های اعداد، محل‌هایی هستند که رژیم صهیونیستی اجساد فلسطینی‌ها را بدون نام و نشان دفن می‌کند و نام و نشان این فلسطینیان تنها با شماره‌هایی مشخص می‌شوند. این اقدام به عنوان نقض حقوق بشر و قوانین بین‌المللی مورد انتقاد قرار گرفته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
از استان‌های همجوار برای اطفا حریق کمک گرفتیم
عمل جراحی ده‌ها مصدوم در ساعات اولیه حادثه بندر شهید رجایی
آخرین وضعیت مجروحان انفجار بندر رجا‌یی
آتش‌سوزی بندر شهید رجایی امشب مهار می‌شود
حضور ۱۵۰۰ پرستار در بیمارستان‌های بندرعباس پس از حادثه
دپوی این همه کانتینر در بنادر برای چیست؟
با جدیت رسیدگی به حادثه انفجار بندرعباس را دنبال میکنیم
هوای تهران آلوده شد
از گفتگو بین ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم
لاجوردی: مردم معیشتی پایدار می‌خواهند که وابسته به تیتر اخبار رم و مسقط نباشد
فردا در سراسر کشور عزای عمومی اعلام شد
بیانیه حزب الله به مناسبت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی
خون کافی برای مصدومان حادثه بندرعباس تأمین شد
پیام تسلیت رادان در پی وقوع حادثه بندر عباس
وضعیت درمانی مصدومان حادثه بندر شهید رجایی تحت کنترل است
پزشکیان عازم بندرعباس شد
اقدامات ترامپ در ۱۰۰ روز اول و برهم خوردن نظم جهانی
روایت نیروهای امدادی از ساعات پراضطراب انفجار بندر
تحولات فرهنگی در جامعه ایران؛ چگونه نسل جوان از الگوهای سنتی فاصله گرفته است؟
درخشش دانشجویان حقوق دانشگاه تهران در رقابت بین المللی WIPO
نام ۸۱ دانشگاه ایرانی در میان برترین‌های آسیا
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top