تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/01/24 - 09:44
کد خبر: 533767

سریال پایتخت باعث یک قحطی در مغازه‌ها شد

سریال پایتخت باعث یک قحطی در مغازه‌ها شد

مدیر پروژه «پایتخت ۷» گفت: برای خرید آنتن به مغازه رفتم، چیزی که به چشمم خورد قحطی آنتن تلویزیون در آنجا بود. وقتی جویا شدم که چرا آنتن پیدا نمی‌شود چنین عنوان کردند که مردم برای دیدن «پایتخت» آنتن خریدند و همه فروخته شده است!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علیرضا نجف‌زاده ـ کارگردان سریال‌های «بوتیمار»، «خوشنام» و «زوج یا فرد» و مدیر پروژه «پایتخت ۷» درباره‌ی تعداد قسمت‌های باقی‌مانده از سریال «پایتخت» توضیح داد: کار در ۲۲ قسمت‌ به علاوه دو قسمت پشت صحنه روی آنتن می‌رود. در حال حاضر نیز مشغول آماده‌سازی قسمت‌های باقیمانده هستیم.

او با اشاره به وجود بخش‌های ویژوال در «پایتخت ۷» گفت: در فصل هفتم بخش زیادی مربوط به ویژوال داریم که برای اولین بار در سینما و تلویزیون ایران انجام می‌شود. یک بخش از ویژوآل اتفاق افتاده و بخش دیگر نیز در قسمت‌ پایانی اتفاق خواهد افتاد.

مدیر پروژه «پایتخت ۷» در پاسخ به اینکه آیا فصل هفتم، پایان این مجموعه خواهد بود؟ توضیح داد: این تصمیمی است که باید تلویزیون با تیم سازنده بگیرد و هنوز در این‌ زمینه تصمیمی گرفته نشده است.

نجف‌زاده درباره بازخورد «پایتخت ۷» در بین بینندگان نیز اظهار کرد: بازخوردها در اقصی نقاط ایران و همچنین در میان ایرانی‌های مقیم خارج از کشور خیلی خوب بوده است. انرژی‌هایی که دریافت کردیم به شدت مثبت است؛ همه پای تلویزیون کار را دنبال می‌کنند.

او در همین زمینه یادآور شد: چند روزی از تهران به یکی از شهرهای شمالی سفر کردم و برای خرید آنتن به مغازه رفتم، چیزی که به چشمم خورد قحطی آنتن تلویزیون در آنجا بود. وقتی جویا شدم که چرا آنتن پیدا نمی‌شود چنین عنوان کردند که مردم برای دیدن «پایتخت» آنتن خریدند و همه فروخته شده! این حجم از استقبال مردم از تلویزیون با یک اثر نمایشی در نوع خود بی‌نظیر می‌تواند باشد و انرژی‌های مثبت به تیم سازنده رسیده و می‌رسد. همچنین آن‌طور که هنرمندان تاجیکی ما عنوان کردند، کار در این کشور هم با استقبال خوبی روبه‌رو بوده است. در واقع کار میان فارسی‌زبانان با بازخوردهای خوبی مواجه شده و با انرژی‌های مثبت که وارد شده و به ویژه در فضای مجازی، مردم خواهان این هستند که «پایتخت» ادامه پیدا کند.

نجف‌زاده در پایان درباره نقدها به «پایتخت ۷» نیز اظهار کرد: طبیعی است به هر حال هیچ کاری بی‌عیب و نقص نیست. نقدهای منصفانه را به جان می‌خریم؛ ولی متاسفانه باید بگویم عمدتا نقد فنی خوب ندیدیم؛ اما با این حال حتی آنهایی که نقد منفی داشتند اذعان داشتند که کار را دنبال می‌کردند و همین که یک اثر نمایشی منتقدان را تا پایان کار به تماشا می‌نشاند فکر می‌کنم کار خودش را کرده. اما به هر حال طبیعی است که هر کاری نقص دارد و این دیکته نانوشته است که غلط ندارد. حجم برآیند مثبت کار خیلی بیشتر از نواقص احتمالی‌اش بوده است.

سریال پایتخت ۷ هر شب ساعت ۲۲ از شبکه اول سیما پخش می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
روز ملی خلیج فارس فرصتی برای بازخوانی تاریخ مشترک مردمان منطقه است
زمان پرداخت ارز حج اعلام شد
خضریان: نباید هیچ مقصری از پاسخگویی درباره انفجار بندر شهید رجایی فرار کند
دریافت سیستمی نقاط آسیب‌دیده خودرو برای شرکت‌های بیمه الزامی شد
ارائه تسهیلات به زیان‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی
پرونده انفجار در بندر شهید رجایی در مرحله تحقیقات مقدماتی است
خطر عدم کسب مجوز آسیایی برای استقلال/ بدهی به پیکان پابرجاست
تکذیب تغییر میزبانی بازی آخر تراکتور در لیگ برتر
جزئیات بزرگداشت شهید رئیسی در دانشگاه آزاد؛ پرهیز از تقویت دوقطبی‌
خضریان: مجلس باید قانون اداره بنادر را اصلاح کند
دانشگاه شریف همچنان صدرنشین دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز
وزرای علوم کشورهای اسلامی به تهران می‌آیند
فعالیت‌های بندر شهید رجایی طبق روال عادی است
بهاری که طلایی نشد؛ قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت
افزایش نظارت بر بازار طلا؛ ۵۲۰۰ بازرسی در یک سال انجام شد
هلدینگ تخصصی انرژی تجدیدپذیر تاسیس می‌شود
هواشناسی ۱۰ اردیبهشت؛ تداوم رگبار و باد شدید تا شنبه در ۵ استان
کشف محموله بزرگ قاچاق اسلحه و مهمات در آذربایجان غربی
جاسوس موساد به دار آویخته شد
چین خواستار تحقیق درباره منشاء ویروس کرونا در آمریکا شد
تحصیل اتباع در ایران مشروط به مدارک اقامتی شد
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top