تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/01/24 - 23:02
کد خبر: 533811

ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد

ایران حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی را محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی و ادامه نسل کشی در غزه را به شدت محکوم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، اسماعیل بقائی روز یکشنبه جنایت جنگی جدید رژیم صهیونیستی در حمله مجدد به بیمارستان المعمدانی در غزه را به شدت محکوم‌ کرد و خواستار واکنش جدی مراجع صلاحیت‌دار بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد، سازمان جهانی بهداشت و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در قبال این جنایت هولناک شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تدوام نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه و ادامه کشتار و شکنجه مردم بی‌گناه فلسطین در کرانه باختری، مسئولیت مستقیم حامیان تسلیحاتی و مالی رژیم اشغالگر به‌ویژه آمریکا‌، انگلیس و آلمان، را در جنایات این رژیم یادآور شد و بر ضرورت پایان‌دادن به بی‌کیفری مقامات جنایتکار اسرائیل تاکید کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: اگر جامعه جهانی و نهادهای صلاحیت‌دار بین‌المللی به‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل، سازمان جهانی بهداشت و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، در قبال حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در 17 اکتبر 2023 علیه بیمارستان المعمدانی واکنش موثر نشان می‌دادند، امروز شاهد تکرار این فاجعه نمی‌بودیم.

بقائی با یادآوری حملات هدفمند رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در غزه و کشتار صدها نفر از پزشکان، پرستاران و امدادگران فلسطینی طی 18 ماه گذشته، تاکید کرد: حمله به زیرساخت‌های بهداشت و درمان فلسطین اشغالی نه تنها نقض فاحش کنوانسیون‌های 1949 ژنو و قواعد حقوق بشردوستانه بین‌المللی است بلکه بخشی از طرح نسل‌کشی و امحای فلسطین است و کلیه دولت‌ها خصوصا دولت‌های اسلامی موظف به اتخاذ تدابیر لازم برای توقف این جنایات و محاکمه و مجازات مقامات جنایتکار رژیم اشغالگر می‌باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
روز ملی خلیج فارس فرصتی برای بازخوانی تاریخ مشترک مردمان منطقه است
زمان پرداخت ارز حج اعلام شد
خضریان: نباید هیچ مقصری از پاسخگویی درباره انفجار بندر شهید رجایی فرار کند
دریافت سیستمی نقاط آسیب‌دیده خودرو برای شرکت‌های بیمه الزامی شد
ارائه تسهیلات به زیان‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی
پرونده انفجار در بندر شهید رجایی در مرحله تحقیقات مقدماتی است
خطر عدم کسب مجوز آسیایی برای استقلال/ بدهی به پیکان پابرجاست
تکذیب تغییر میزبانی بازی آخر تراکتور در لیگ برتر
جزئیات بزرگداشت شهید رئیسی در دانشگاه آزاد؛ پرهیز از تقویت دوقطبی‌
خضریان: مجلس باید قانون اداره بنادر را اصلاح کند
دانشگاه شریف همچنان صدرنشین دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز
وزرای علوم کشورهای اسلامی به تهران می‌آیند
فعالیت‌های بندر شهید رجایی طبق روال عادی است
بهاری که طلایی نشد؛ قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت
افزایش نظارت بر بازار طلا؛ ۵۲۰۰ بازرسی در یک سال انجام شد
هلدینگ تخصصی انرژی تجدیدپذیر تاسیس می‌شود
هواشناسی ۱۰ اردیبهشت؛ تداوم رگبار و باد شدید تا شنبه در ۵ استان
کشف محموله بزرگ قاچاق اسلحه و مهمات در آذربایجان غربی
جاسوس موساد به دار آویخته شد
چین خواستار تحقیق درباره منشاء ویروس کرونا در آمریکا شد
تحصیل اتباع در ایران مشروط به مدارک اقامتی شد
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top