تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/01/26 - 22:24
کد خبر: 533887

شهرداری به نوزادان متولد دی‌ماه ۱۴۰۳ و بعد آن هدیه می‌دهد

شهرداری به نوزادان متولد دی‌ماه ۱۴۰۳ و بعد آن هدیه می‌دهد

چند سالی است هر نوزادی که در پایتخت به دنیا می آید، مدیریت شهری به او هدیه سبز می‌دهد و قدم هایش را برای شهر جاودانه می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، این هدیه که در قالب پویش «نفس‌های تازه شهر» با شعار «هر نوزاد یک درخت» و با محوریت خانواده‌های دارای نوزاد اعطا می‌شود، چهارمین دوره اش درحال برگزاری است و اکنون ویژه بچه های متولد دی‌ماه ۱۴۰۳ تا فروردین‌ماه ۱۴۰۴ در همه ۳۵۳ محله پایتخت اجرا می‌شود و تا پایان اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

این پویش با اهدافی از جمله تقویت پیوند عاطفی مادر، کودک و خانواده با محله و طبیعت، گرامیداشت تولد نوزاد به‌عنوان یک «نوشهروند»، ترویج احترام به محیط زیست و همچنین سازماندهی اقدامات محله‌محور در راستای سیاست‌های جوانی جمعیت و تعامل با نهادهای بهداشتی وسازمان های مردم نهاد فعال در حوزه کودک و نوزادبرگزار می‌شود.

در قالب این پویش، درختانی در محله‌های منتخب مناطق۲۲گانه به‌تناسب تعداد نواحی کاشته می‌شود. افزون بر آن، برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری برای نوزادان و خانواده‌های آنان در نظر گرفته شده است.

من دیگر تنها نیستم 

پویش «نفس‌های تازه شهر» امسال نیز با برگزاری چند مسابقه جذاب از جمله مسابقه عکاسی «خانواده من و درخت در یک قاب»، مسابقه فیلم کوتاه «من دیگر تنها نیستم» با محوریت احساس خواهر یا برادر نوزاد نسبت به تولد او، مسابقه خاطره‌نویسی «یک روز به‌یادماندنی برای خانواده ما» درباره تجربه کاشت نهال، مسابقه فیلم کوتاه «من و درختم از گذشته تا حال» ویژه خانواده‌هایی که در دوره‌های قبلی پویش شرکت کرده‌اند و روایتگر رشد و نگهداری از درخت نوزاد خود هستند، همراه است.

چهارمین پویش نفس‌های تازه شهر، گامی در پیوند عمیق‌تر خانواده‌ها با طبیعت و ایجاد خاطراتی ماندگار برای نسل آینده تهران است.

کاشت بیش از ۴ هزار اصله نهال و اجرای بیش از ۵۰ هزار برنامه 

این پویش به همت مرکز زنان و خانواده شهرداری و با همکاری سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران از سال ۱۴۰۰ آغاز شده و تاکنون با کاشت بیش از ۴ هزار اصله نهال و اجرای بیش از ۵۰ هزار برنامه فرهنگی و اجتماعی در مناطق ۲۲گانه، نقش بسزایی در تقویت هویت شهری و حس تعلق خانواده‌ها به آن ایفا کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴؛ فرصت تمدید نمی‌شود
آمادگی وزارت علوم برای سیاست‌گذاری و مدیریت بحران در بندر شهید رجایی
هدف نتانیاهو از حمله به بیروت، تلاش برای شکست مذاکرات ایران و آمریکاست
هر گونه سهل‌انگاری در حادثه بندر شهید رجایی به مردم اعلام می‌شود
پیام تسلیت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پی حادثه بندر شهید رجایی
قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه ۸ اردیبهشت؛ حواله ۶۹ هزار و ۱۷۲ تومان
تعرفه جدید برق ابلاغ شد؛ افزایش قیمت از اول خرداد
قیمت طلا وسکه امروز ۸ اردیبهشت
هیچ سندی از دخالت عوامل خارجی در حادثه بندر شهید رجایی ارائه نشده است
کمک به فردی که معتاد به مواد مخدر است
کتاب حقوقی؛ بهترین مرجع تهیه انواع کتب حقوق
اهمیت کفش ایمنی در کارگاه‌های فنی و دوره‌های HSE؛ ایمنی از قدم اول شروع می‌شود
طرح ازدواج آسان برای جوانان
انفجار بندر شهید رجایی به دلیل سوءمدیریت/ بنیاد مستضعفان به جای پاسخگویی درباره قصور، دغدغه حفظ دارایی‌ها را دارد
همایش آموزشی اصول برنامه ریزی با هدف بسط ید ولی خدا برگزار می‌شود
تأیید رأی داوری به‌نفع بانک‌های ملی و صادرات ایران توسط دادگاه لاهه
مناظره بررسی ابعاد FATF در دانشگاه علامه طباطبائی(ره) برگزار می‌شود
دستور العمل گمرک بعداز حادثه انفجار در بندرشهید رجایی
متن لایحه دولت درباره تعیین ساعت رسمی و تغییر ساعات کاری
مسئولیت بیمه کالا درانبارهای گمرکی با کدام دستگاه است؟
واکنش حزب‌الله به بمباران ضاحیه بیروت و توصیه به دولت لبنان
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top