تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/01/31 - 18:50
کد خبر: 534129

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی؛

مبارزه با قاچاق سوخت باید از داخل وزارت نفت شروع شود

مبارزه با قاچاق سوخت باید از داخل وزارت نفت شروع شود

عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس گفت: معتقدم مبارزه با قاچاق سوخت از جمله موضوعاتی است که نیازمند پالایش جدی در بدنه وزارت نفت و برخورد با متخلفان و کسانی است که مانع مبارزه جدی با فساد هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اعلام خبر طرح سؤال از وزیر نفت درباره عدم راه‌اندازی سامانه جامع مدیریت هوشمند انرژی، عدم گزارش ماهانه اجرای آن و همچنین عدم برگزاری مناقصات برای دستگاه‌های سنجش هوشمند جرمی به‌اندازه موردنیاز اظهار داشت: متأسفانه وزارت نفت درحالی‌که قاچاق سوخت از موضوعات مورد تأکید قانون برنامه هفتم است، در سال ۱۴۰۳ برای این امر هیچ بودجه‌ای اختصاص نداده است.

وی با اشاره به کشفیات متعدد قاچاق فرآورده‌های نفتی در این روزها که نشان می‌دهد بخش قابل‌توجهی از فرآورده‌های نفتی کشور در حال قاچاق است، اعلام کرد: بخش قابل‌توجهی از قاچاق اصولاً کشف نمی‌شود و یکی از علت‌های آن همین کوتاهی وزارت نفت در باب راه‌اندازی سامانه جامع مدیریت هوشمند انرژی است. نماینده مردم تهران با تأکید بر اینکه مجلس برای این موضوع قانون تصویب کرده است، اظهار داشت: یکی از راه‌حل‌های جلوگیری از قاچاق سوخت، تسریع در راه‌اندازی سامانه جامع مدیریت هوشمند انرژی که در جز ۲ بند پ ماده ۴۴ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تکلیف شده است و پیگیری اخذ گزارش ماهانه اجرای آن از وزارت نفت می‌باشد.

خضریان با اشاره به اینکه وقتی قاچاق صورت می‌گیرد یعنی یک یا چند دستگاه مرتبط وظایف خود را به خوبی انجام نمی‌دهند، گفت: معاونت نظارت وزارت نفت، معاونت بازرسی و همچنین حراست وزارت نفت باید در این زمینه و علت کم‌کاری‌های صورت گرفته شده که منجر به این خسارات شده است، پاسخگو باشند.

وی با ابراز گلایه از اینکه با گذشت یک سال از تصویب قانون برنامه هفتم، اقدامی در این خصوص از سوی وزارت نفت ندیده‌ایم، اظهار داشت: برای جلوگیری از ایجاد انحصار و رانت و تبانی و زد و بند، وزارت نفت باید تعداد مورد نیاز دستگاه‌های سنجش هوشمند جرمی و مختصات آنان را اعلام عمومی کرده و به مناقصه می‌گذاشتند تا همه دانش‌بنیان‌ها بتوانند شرکت کنند که متأسفانه تاکنون آنطور که باید و شاید رخ نداده است.عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در پایان با تأکید بر پیگیری موضوع در مجلس، افزود: معتقدم مبارزه با قاچاق سوخت از جمله موضوعاتی است که نیازمند پالایش جدی در بدنه وزارت نفت و برخورد با متخلفان و کسانی است که مانع مبارزه جدی با فساد هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top