تاریخ انتشار: شنبه 1404/02/06 - 09:41
کد خبر: 534425

فراخوان حماس برای تشدید مقاومت ضد اشغالگران در کرانه باختری

 فراخوان حماس برای تشدید مقاومت ضد اشغالگران در کرانه باختری

جنبش حماس با بیان اینکه حملات وحشیانه شهرک نشینان و نظامیان رژیم اشغالگر علیه فلسطینیان در مناطق مختلف کرانه باختری، در امتداد جنگ نسل‌کشی دشمن علیه غزه است، از همه فلسطینی‌ها در کرانه باختری خواست مقاومت ضد صهیونیست‌ها را تشدید کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جنبش حماس فلسطین با صدور بیانیه‌ای در واکنش به تداوم و تشدید تجاوزات شهرک نشینان و نظامیان صهیونیست علیه فلسطینیان در مناطق مختلف کرانه باختری، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که کشتارها و تجاوزات وحشیانه‌ای که شهرک نشینان صهیونیست و نیروهای اشغالگر صهیونیستی در کرانه باختری انجام می‌دهند، در چارچوب تکمیل جنگ نسل کشی علیه ملت ما در نوار غزه و تسریع اجرای توطئه‌های رژیم اشغالگر برای الحاق کرانه باختری و آوارگی فلسطینیان است.

حماس افزود: این جنایات فزاینده، مستلزم شعله ورتر کردن آتش خشم علیه دشمن اشغالگر و مقابله با همه توطئه‌هایی که هدف آنها پایان دادن به موجودیت فلسطین است، بوده و این تجاوزات بدون شک با پاسخ قاطع ملت و مقاومت قهرمان فلسطین مواجه خواهد شد.

این جنبش تصریح کرد: ما از مردم خودمان در کرانه باختری و جوانان شجاع آن می‌خواهیم که در برابر تجاوزات شهرک نشینان بایستند و برای دفع حملات مداوم آنها در شهرها، روستاها و اردوگاه‌های فلسطینی که تحت حمایت ارتش اشغالگر و وزرای افراطی آن انجام می‌شود، بسیج شوند و از همه ابزارهای موجود برای تشدید مقاومت علیه اشغالگران و گله‌های شهرک نشین آنها استفاده کنند.

به گزارش تسنیم، هم‌زمان با لشکرکشی گسترده ارتش صهیونیستی به شمال کرانه باختری از حدود 100 روز قبل، حملات شهرک نشینان علیه فلسطینیان در سراسر کرانه باختری به ویژه در مناطق روستایی در نزدیکی کانون شهرک سازی‌های رژیم صهیونیستی به یک اتفاق روزمره تبدیل شده و شهرک نشینان جاده‌های منتهی به روستاهای فلسطینی را مسدود و دسترسی فلسطینیان به خدمات اولیه را مختل می‌کنند.

آسیب به زیرساخت‌های آبی و منابع حیاتی برای جمعیت روستایی فلسطینی‌ها در کرانه باختری، از اقدامات معمول شهرک نشینان صهیونیست است و آنها همچنین در بسیاری از موارد، دام‌های فلسطینی‌ها را می‌دزدند و یا اجازه استفاده این دام‌ها از آب و چراگاه‌ها را نمی‌دهند.

آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در گزارشی اعلام کرد که طی ماه‌های اخیر حملات نظامی اسرائیل علیه کرانه باختری منجر به تشدید خطرناک پدیده آوارگی فلسطینی‌ها در اینجا شده است؛ به طوری که بیش از 40 هزار فلسطینی طی سه ماه گذشته از شمال کرانه باختری آواره شدند. این ارقام حاکی از یک استراتژی برنامه‌ریزی شده برای نابودی جامعه فلسطینی در کرانه باختری است؛ زیرا حضور آنها در این منطقه یک چالش جمعیتی برای اسرائیل ایجاد می‌کند‌.

ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف اردوگاه‌های شمال کرانه باختری موانع خاکی بزرگی ایجاد کرده و خودروهای نظامی خود را در آنجا مستقر کرده است.

علاوه بر آن، ارتش رژیم صهیونیستی از اکتبر 2023 با استفاده از حدود 800 ایست بازرسی که تقریباً 60 درصد آنها در الخلیل، نابلس و رام الله هستند، محدودیت‌های شدیدی بر تردد فلسطینی‌ها اعمال کرده است؛ محدودیت‌هایی که مانع دسترسی مردم فلسطین به خدمات اساسی می‌شود و زندگی روزانه آنها را مختل کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top