تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/02/15 - 09:34
کد خبر: 535122

انصارالله: فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل می‌کنیم

 انصارالله: فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل می‌کنیم

معاون بخش رسانه‌ای انصارالله با تاکید بر اینکه نیروهای مسلح یمن می‌خواهند فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل کنند، گفت حمله موشکی دیروز به این فرودگاه هم‌زمان با تشدید تجاوزات اشغالگران به غزه انجام شد و عملیات‌های ما تا پایان جنگ غزه ادامه دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در پی حمله موشکی مهمی که روز گذشته نیروهای مسلح یمن به فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو انجام داده و صهیونیست‌ها را در سراسر فلسطین اشغالی به وحشت انداختند، نصرالدین عامر، نایب رئیس بخش رسانه‌ای جنبش انصارالله یمن طی سخنانی اعلام کرد که هدف از حمله موشکی صبح یک‌شنبه به فرودگاه بن گوریون، تعطیل کردن این فرودگاه و ممنوعیت تردد در آنجا تا زمان رفع کامل محاصره غزه و توقف تجاوزات اشغالگران صهیونیست علیه این باریکه است.

نصرالدین عامر در گفتگو با الجزیره اظهار داشت: این عملیات همزمان با تشدید جنایات نسل کشی ارتش اشغالگر صهیونیستی علیه غزه و وخیم‌تر شدن اوضاع انسانی در این باریکه ناشی از محاصره سنگین اعمال شده بر آنجا از زمان آغاز تجاوزات وحشیانه اسرائیل از اکتبر 2023 تاکنون، انجام شد.

این مقام انصارالله افزود: این عملیات همچنین در زمانی انجام شد که آمریکا در حال تشدید تجاوزات خود علیه یمن و حمله به غیرنظامیان در سراسر کشور ماست.

وی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها بیش از یک ماه است که تجاوزات مداومی را علیه یمن انجام می‌دهند و به لطف خداوند نتوانسته‌اند توانایی‌های نظامی ما را تحت تاثیر قرار دهند. واقعیت میدانی گواه همه چیز است و هیچ یک از تجاوزات آمریکایی‌ها تاثیری بر قدرت نظامی ما نداشته است.

نصرالدین عامر در پایان این صحبت‌های خود تاکید کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی طرف‌هایی هستند که تشدید تجاوزات علیه نوار غزه را آغاز کردند و ما هم به این تجاوزات پاسخ می‌دهیم و سپس پاسخ حملات آمریکا علیه کشور خودمان را هم می‌دهیم.

روز گذشته صهیونیست‌ها در تل آویو و سایر مناطق مرکزی فلسطین اشغالی در پی حمله موشکی بزرگ و مهم یمن، روز پروحشتی را گذراندند. نیروهای مسلح یمن در چارچوب ادامه حمایت خود از نوار غزه و بی‌توجهی به حملات و تهدیدات آمریکا، روز گذشته با موشک بالستیک مافوق صوت فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو را هدف قرار دادند.

رسانه‌های عبری اعلام کردند که این بزرگترین و خطرناک‌ترین حمله یمن به تل آویو از ابتدای جنگ تاکنون بوده و موشک یمنی توانست از چهار لایه پدافندی ارتش اسرائیل عبور کرده و در قلب فرودگاه بن گورین فرود آید و چاله‌ای به عمق 25 متر ایجاد کرد. کلاهک انفجاری موشک یمنی بسیار بزرگ بود و موج عظیمی از انفجارها را ایجاد کرد.

شب گذشته هم یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن طی بیانیه‌ای اعلام کرد: در واکنش به تشدید اقدامات رژیم اسرائیل و اعلام تصمیم این رژیم برای گسترش عملیات‌ تجاوزکارانه علیه غزه، نیروهای مسلح یمن اعلام کردند که در نظر دارند محاصره‌ای کامل و همه‌جانبه از طریق آسمان بر رژیم اسرائیل اعمال کرده و با تکرار هدف قرار دادن فرودگاه‌ها، به‌ویژه فرودگاه اللد که از سوی اسرائیل «فرودگاه بن‌گوریون» نامیده می‌شود، این محاصره را به اجرا بگذارند.

نیروهای مسلح یمن همچنین از تمامی شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی خواستند که مفاد این بیانیه را از لحظه انتشار آن به‌طور جدی مدنظر قرار دهند و تمامی پروازهای خود به فرودگاه‌های رژیم جنایتکار اسرائیل را برای حفظ امنیت هواپیماها و مسافران خود لغو کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بسیج دانشجویی: تهدید رهبرانقلاب بی‌پاسخ نخواهد ماند
سلیمان مرسلی به شهادت رسید +جزئیات
دروازه‌بان جدید استقلال مشخص شد/ ۱۳۸ بازی؛ ۱۱۵ گل خورده و ۵۵ کلین‌شیت
انتشار برای نخستین بار؛ سخنرانی عاشورایی حاج‌قاسم سلیمانی در جمع رزمندگان سپاه قدس +فیلم
شکایت ترامپ با یک ادعای عجیب؛ من از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی...
سپاه بیانیه داد؛ کمیته حقیقت‌یاب ربوده شدن سردار تشکیل شود
پلیس اسرائیل فردی را به صرف رسانه‌ای کردن شرایط جنگی اسرائیل بازداشت کرد
قطعی برق گسترده در جمهوری چک
جهاد اسلامی: خواهان رسیدن به توافق هستیم/ پاسخ حماس مسئولانه است
رسانه عبری: کابینه نتانیاهو چهره کرانه باختری را با شهرک‌ها تغییر داده است
رسانه عبری: کاتس به دنبال جانشینی نتانیاهو است
بیانیه وزارت خارجه در چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
خیابان‌های تهران، صحنه تجدید پیمان با امام جامعه
گریه حرمله وسط اجرای تعزیه حضرت علی اصغر، حسینیه معلی را بهم ریخت +فیلم
عاشورا ادامه دارد اما دیگر حسین(ع) تنها نیست
مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی(ره)
ترامپ باز هم علیه ایران حرف زد بدون آنکه از مذاکره حرفی بزند/ فاجعه بود، ماجرای گروگان‌ها در ایران اما...
توصیه امام جمعه اردبیل به فرح پهلوی
مذاکره در اولویت است، اما عملیات نظامی همچنان ادامه دارد
رهبر دینی، رهبر مرامی است، چون از جانب خدا و مقام عصمت ولایت ائمه معصومین، مرجعیت دینی دارد
عوامل جاسوسی از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top