تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/04/12 - 14:17
کد خبر: 538584

آمادگی کامل نظام سلامت؛ بیمارستان‌های جایگزین فعال شده‌اند

آمادگی کامل نظام سلامت؛ بیمارستان‌های جایگزین فعال شده‌اند

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آسیب برخی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در پی حملات اخیر، از جایگزینی سریع مراکز درمانی و آمادگی کامل بیمارستان‌های کشور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عالیه زمانی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر با اشاره به آسیب برخی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در پی حملات اخیر به جایگزینی سریع مراکز درمانی و آمادگی کامل بیمارستان‌های کشور تاکید کرد.

تأمین کامل دارو و تجهیزات مصرفی

وی با اشاره به اینکه ذخایر دارویی و لوازم مصرفی در وضعیت مناسبی قرار دارد، گفت: ما پیش‌تر در بودجه ۱۴۰۴ ذخایر شش‌ماهه دارویی را پیش‌بینی کرده بودیم و خوشبختانه هم‌اکنون نیز حتی بیش از شش ماه ذخیره دارو و تجهیزات مصرفی در دسترس است و از این نظر جای هیچ نگرانی وجود ندارد. با تدابیر اندیشیده شده، اقلام مورد نیاز به‌موقع و با سهولت در اختیار مراکز درمانی قرار می‌گیرند.

بیمارستان‌های جایگزین فعال شده‌اند

زمانی با اشاره به آسیب‌دیدگی برخی مراکز درمانی افزود: تعدادی از بیمارستان‌ها، پایگاه‌ها و مراکز درمانی بر اثر حملات دچار آسیب شده‌اند و بسته به میزان خسارت، بازسازی این مراکز آغاز شده است.

به گفته وی؛ در مواردی که وسعت بازسازی بیشتر است، از بیمارستان‌های جایگزین استفاده می‌شود و تمام بیمارستان‌های خصوصی کشور نیز اعلام آمادگی کرده‌اند و با تمام ظرفیت در کنار نظام سلامت ایستاده‌اند و مجروحان حملات و بمباران‌ها، چه در مراکز دولتی و چه در بیمارستان‌های خصوصی، به‌صورت کاملاً رایگان تحت درمان قرار می‌گیرند.

نماینده مردم در مجلس با اشاره به انسجام بین بخش‌های مختلف حوزه سلامت گفت: چه در بخش خصوصی، چه دولتی، چه مراکز وابسته به وزارت بهداشت یا وزارت رفاه، خوشبختانه اجماع، هماهنگی و همدلی بالایی در حوزه سلامت کشور شکل گرفته است و امروز با تکیه بر تخصص، تکنولوژی روز و روحیه مسئولیت‌پذیری، نظام سلامت کشور قدرتمند و علمی در خدمت همه هم‌وطنان است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سلاح دختران و شیرزنان این سرزمین، در مقابل دشمن حجاب است
اگر بیدار باشیم، بی‌شماریم
نامه ۱۰ هزار استاد درباره فرصت‌سازی از تهدیدات و تقویت راهبرد مقاومت
تلاش برای تحمیل تسلیم به کشور با سنگر گرفتن پشت اجازه رهبری
فیلم| کینه نفوذی‌ها از صدای مقاومت
آغاز ثبت نام پیاده روی اربعین حسینی از پایان هفته جاری
نرخ بلیت اتوبوس تهران به مرزهای اربعین اعلام شد
مهمترین اپلیکیشن پرداخت اسرائیل از دسترس خارج شد
دستور پزشکیان برای تشکیل کارگروه تخصصی مقابله با پدیده گرد و غبار
بازدید سفرای ۲۸ کشور از ساختمان شیشه ای صداوسیما +عکس
واکنش سلیمی‌نمین به نامه ۱۸۰ استاد دانشگاه درباره مذاکرات
یک رستوران در اسپانیا خطاب به مشتریان اسرائیلی: به قاتلان سرویس نمی‌دهیم
اسکان ۳۸۶ خانوار آسیب‌دیده از جنگ‌ تحمیلی در هتل‌های پایتخت
رئیس‌ جمهور آلمان: ترامپ در تشدید تنش هسته‌ای با ایران مقصر است
احتمال خروج دو وزیر از کابینه نتانیاهو
تیراندازی در بزرگترین نیروگاه هسته‌ای اروپا
تلاش‌های شبانه و لحظه آخری نتانیاهو برای حفظ کابینه
دروازه‌بان استقلال به ملوان پیوست
فیل‌ها با حرکات خود، خواسته‌هایشان را بیان می‌کنند
اشتباهی کودکان تشنه غزه را کشتیم!
رهبر معنوی دروزی‌های سوریه: سکوت نمی‌کنیم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top