تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/04/12 - 15:27
کد خبر: 538595

نرخ یورو و دلار دولتی امروز پنج شنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ + کارمزد ارز اربعین

نرخ یورو و دلار دولتی امروز پنج شنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ + کارمزد ارز اربعین

قیمت فروش اسکناس دلار توافقی در بازار ارز تجاری امروز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴، به ۷۱,۴۱۳ تومان و قیمت توافقی فروش حواله دلار نیز به ۶۹,۴۶۸ ریال رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ قیمت فروش اسکناس دلار توافقی در بازار ارز تجاری امروز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ با افزایش ۱۸۶ تومانی نسبت به روز کاری قبل، به ۷۱ هزار و ۴۱۳ تومان و قیمت توافقی فروش حواله دلار نیز با افزایش ۱۸۱ تومانی به نرخ ۶۹ هزار و ۴۶۸ تومان رسیده است.

در این مدت افزایش قیمت اسکناس دلار از ۴۱۲,۹۹۷ ریال تا ۷۱۲,۸۹۲ ریال بیانگر رشد بیش از ۷۲ درصدی (نزدیک به ۳۰ هزار تومانی) در این مدت است.

قیمت توافقی فروش هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران نیز با افزایش ۳۲۰ تومانی نسبت به روز کاری قبل به ۸۴ هزار و ۱۹۳ تومان و نرخ حواله یورو نیز در سمت فروش با افزایشی مشابه (۳۱۱ تومانی) به ۸۱ هزار و ۸۹۹ تومان رسیده است.

از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با افزایش جزئی ۵۰ تومانی نسبت به روز کاری گذشته، ۱۹ هزار و ۴۴۵ تومان فروخته شد و نرخ حواله درهم نیز با افزایشی مشابه (۴۹ تومانی)، ۱۸ هزار و ۹۱۵ ارزش‌گذاری شده است.

نکاتی پیرامون نرخ‌های اعلامی

بنابر اعلام سامانه معاملات الکترونیک ارز (ETS) بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، نرخ‌های اسکناس و حواله منتشر شده در هر روز بر اساس معاملات ثبت شده توسط بانک‌ها و صرافی‌های عامل در سامانه‌های ارزی در روز کاری قبل محاسبه شده است.

ضمناً نرخ حواله کالاهای اساسی و ضروری در حال حاضر بر اساس دلار ۲۸۵.۰۰۰ ریال محاسبه می‌شود. لذا معادل ریالی معاملات ارز حاصل از صادرات نفت خام، میعانات گازی و گاز طبیعی بر اساس نرخ متناظر (خرید یا فروش) با این نرخ انجام می‌شود.

نرخ اعلامی دلار اسکناس، قیمت نهایی‬ آن نیست؛ کارمزد ارزهای خدماتی و مسافرتی (ارز اربعین) چقدر است؟

نرخ اعلامی دلار اسکناس در مرکز مبادله ارز و طلای ایران نرخ نهایی نیست؛ یعنی نرخ اعلام‌شده شامل کارمزد نمی‌شود و متقاضی هنگام دریافت اسکناس باید کارمزد جداگانه پرداخت کند که کمتر از ۵ درصد است. این کارمزد بابت خدمات بانکی، هزینه‌های تأمین، جابه‌جایی و تحویل فیزیکی اسکناس از سوی بانک عامل دریافت می‌شود. بنابراین، نرخ درج‌شده در تابلوی رسمی، قیمت واقعی و تمام‌شده برای مشتری نیست و نرخ پرداختی همواره بالاتر از نرخ اعلامی خواهد بود.

نکته مهم دیگر آن است که بازار اسکناس سهمی کمتر از ۵ درصد از کل بازار رسمی ارز دارد و عمده مبادلات ارزی کشور در قالب حواله انجام می‌شود که نرخ آن روزانه اعلام می‌شود.

قیمت‌ها در بازار غیررسمی (آزاد)

تب قیمتی ارز در بازار غیررسمی نیز که بعد از یک جهش اولیه در ابتدای جنگ، کاملاً فروکش کرده و به نرخ‌های اولیه بازگشته بود و از بالای ۹۶ هزار تومان به زیر ۸۴ هزار تومان رسیده بود، با افزایش ۹ هزار تومانی در روزهای گذشته به ۹۲ هزار و ۸۵۰ تومان رسید و اکنون روی ۹۱ هزار و ۴۰۰ تومان قرار دارد.

نکته قابل توجه این است که روز گذشته دلار در بازار غیررسمی نوسان بالایی را در بازه ۹۰ تا ۹۵ هزار تومان تجربه کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ارتش یمن: فرودگاه بن‌گوریون را با موشک ذوالفقار هدف قرار دادیم
لهستان، ناتو را تهدید کرد
چالش جدید صهیونیست‌ها در مقابله با یمن/ غافلگیری‌های صنعا در سطح پدافندی
ضرورت نگاه نظام‌مند به فقه در تبیین دفاع از ولی فقیه / تهدید رأس جامعه اسلامی تهدیدی جدی‌تر از اشغال سرزمین‌هاست
خودکشی یک نظامی صهیونیست دیگر بعد از بازگشت از غزه
درس جنگ ۱۲ روزه از نظر میثم مطیعی
تنش در روابط برزیل و آمریکا اوج گرفت/ احضار سفیر ایالات متحده
آغاز جنگ اقتصادی برزیل با آمریکا/ هشدار جدی به ترامپ
وزرای خارجه روسیه و آمریکا در مالزی دیدار خواهند کرد
وزیر صنعت، معدن و تجارت: نیروگاه خورشیدی آفتاب شرق، نمادی از اراده ملی در توسعه پایدار است
اتمام سوخت در مراکز پزشکی غزه/ بیمارستان‌ها در حال تبدیل به گورستان بیماران
افتتاح بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در اصفهان
ایروان: ارمنستان همواره در کنار ایران می‌ایستد
حمله موشکی یمن به تل‌آویو
تشدید انتقادات علیه نتانیاهو در پی تلفات سنگین در غزه
پزشکیان: ادامه همکاری‌ با آژانس مشروط به اصلاح رفتارهای دوگانه در قبال ایران است
محور «موراج» بهانه تازه نتانیاهو در مسیر مذاکرات غزه
وبسایت واللا: حماس ساختار فرماندهی خود را بازسازی کرده است
ارتش یمن: فرودگاه بن‌گوریون را با موشک ذوالفقار هدف قرار دادیم
صادق محصولی: طرح مجدد انجام مذاکرات، ورود به بازی دشمن است
در باب طراحان این پارادایم و بیانیه منتشر شده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top