تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/04/15 - 13:54
کد خبر: 538684

نتانیاهو سخنگوی خود را به دلیل اختلاف با سارا برکنار کرد

 نتانیاهو سخنگوی خود را به دلیل اختلاف با سارا برکنار کرد

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در آستانه سفر به واشنگتن، سخنگوی رسمی خود را به دلیل اختلاف سلیقه از جمله عدم توجه به خواسته‌های سارا همسرش از کار برکنار کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رسانه‌های عبری زبان از جمله شبکه 13، شبکه 12 و پایگاه خبری واللا نیوز در گزارشی‌‌هایی در رابطه اعلام کردند، بنیامین نتانیاهو در آستانه سفر به واشنگتن عامیر دوستری سخنگوی رسمی خود را از کار برکنار کرد، چون به دستورات و خواسته‌های سارا نتانیاهو عمل نمی‌کرد.

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، بعد از اختلاف نظر متعدد با همسر نخست وزیر، سخنگوی نخست وزیری اعلام کرد دیگر قصدی برای ادامه همکاری نداشته و از این مقام استعفا می‌دهد.

این در حالی است که شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیست فاش کرد، به دلیل اختلافات مکرر و مستمر با سارا نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل عذر عامیر دوستری را خواسته و به وی گفته است، از فردا دیگر سخنگو نخواهد بود.

در ادامه این گزارش آمده است، دوستری در طول حضورش در این شغل که کمتر از یک سال است، علاوه بر سارا نتانیاهو با شماری از روزنامه نگاران و حتی دیگر سخنگویان هم درگیری داشت به نحوی که از گروه سخنگویان رسمی در شبکه‌های اجتماعی حذف شد.

او همچنین در چندین مورد تحت عنوان شخصیت سیاسی که خواست نامش فاش نشود با رسانه‌ها گفتگو کرده بود، اما در گفتگویی که در شبکه 12 تلویزیون اسرائیل داشت فاش کرد، شخصیت سیاسی خود او بوده است.

به گفته این رسانه، نتانیاهو از چندی پیش زمینه را برای برکناری این سخنگو آماده می‌کرد و دو هفته پیش بود که نخست وزیر اسرائیل سخنگوی رسمی دیگری را هم به سخنگویان رسمی افزود و در آن زمان اعلام شد به دلیل فشار کاری موجود بر سخنگوی رسمی نخست وزیر، "زیو آگمون" هم به عنوان سخنگوی رسمی دوم منصوب می‌شود، اما اکنون مشخص شد که این انتصاب برای آماده سازی جهت برکناری دوستری انجام گرفته است.

پایگاه خبری واللا نیوز هم در خبری در این رابطه اعلام کرد، دوستری که سابقه مخالفت در همکاری با شمار زیادی از خبرنگاران را داشته توسط نتانیاهو از کار برکنار و او را در سفر به واشنگتن همراهی نخواهد کرد.

به نوشته این رسانه، یکی از آخرین اقدامات دوستری که خود را یک راستگرای افراطی معرفی می‌کند، حذف نام خبرنگار شبکه رادیو و تلویزیون اسرائیل (کان) از تیم خبری بود که به جمهوری آذربایجان سفر کردند، دوستری در آن زمان حاضر نشد هیچ دلیل یا تفسیری برای این اقدام خود ارائه کند، او همچنین شماری از خبرنگاران را از کانال واتساپی دفتر نخست وزیری هم حذف کرده بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ارتش یمن: فرودگاه بن‌گوریون را با موشک ذوالفقار هدف قرار دادیم
لهستان، ناتو را تهدید کرد
چالش جدید صهیونیست‌ها در مقابله با یمن/ غافلگیری‌های صنعا در سطح پدافندی
ضرورت نگاه نظام‌مند به فقه در تبیین دفاع از ولی فقیه / تهدید رأس جامعه اسلامی تهدیدی جدی‌تر از اشغال سرزمین‌هاست
خودکشی یک نظامی صهیونیست دیگر بعد از بازگشت از غزه
درس جنگ ۱۲ روزه از نظر میثم مطیعی
تنش در روابط برزیل و آمریکا اوج گرفت/ احضار سفیر ایالات متحده
آغاز جنگ اقتصادی برزیل با آمریکا/ هشدار جدی به ترامپ
وزرای خارجه روسیه و آمریکا در مالزی دیدار خواهند کرد
وزیر صنعت، معدن و تجارت: نیروگاه خورشیدی آفتاب شرق، نمادی از اراده ملی در توسعه پایدار است
اتمام سوخت در مراکز پزشکی غزه/ بیمارستان‌ها در حال تبدیل به گورستان بیماران
افتتاح بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در اصفهان
ایروان: ارمنستان همواره در کنار ایران می‌ایستد
حمله موشکی یمن به تل‌آویو
تشدید انتقادات علیه نتانیاهو در پی تلفات سنگین در غزه
پزشکیان: ادامه همکاری‌ با آژانس مشروط به اصلاح رفتارهای دوگانه در قبال ایران است
محور «موراج» بهانه تازه نتانیاهو در مسیر مذاکرات غزه
وبسایت واللا: حماس ساختار فرماندهی خود را بازسازی کرده است
ارتش یمن: فرودگاه بن‌گوریون را با موشک ذوالفقار هدف قرار دادیم
صادق محصولی: طرح مجدد انجام مذاکرات، ورود به بازی دشمن است
در باب طراحان این پارادایم و بیانیه منتشر شده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top