تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/08/12 - 15:33
کد خبر: 547748

فیلم | پینگ‌پنگ خاتمی با اَبَربدهکار سابق

تصاویری در رسانه‌ها منتشر شده که نشان می‌دهد محمد خاتمی با ابربدهکار سابق بانک ملی پینگ‌پنگ بازی می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ تصاویری از پینگ پنگ بازی کردن رئیس دولت هفتم و هشتم سید محمد خاتمی در فضای مجازی منتشر شده است که نشان می‌دهد کسی که با او بازی می‌کند سهامدار اصلی بانک سامان محمد ضرابیه است.

در سال ۱۴۰۱ اسامی ابربدهکاران بانک ملی منتشر شد که در آن نام محمد ضرابیه هم وجود داشت که با تاسیس ۶ شرکت از بانک ملی تسهیلات کلان گرفته و پرداخت نکرده بود.

پسر این شخص یعنی ولی ضرابیه در ماجرای اختلاس ۳ هزار میلیاردی توسط رئیس کل وقت بانک مرکزی از مدیر عاملی بانک سامان عزل شد. گفته می‌شود پیشنهاد تاسیس بانک خصوصی در دولت خاتمی به محمد ضرابیه داده شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top