تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/08/14 - 02:20
کد خبر: 547869

عزیزی: محرومیت هواداران در دیدار با پرسپولیس فقط به ضرر تراکتور است

عزیزی: محرومیت هواداران در دیدار با پرسپولیس فقط به ضرر تراکتور است

مدیر تیم فوتبال تراکتور، گفت: درست است که میزبانی در دیدار حذفی با پرسپولیس متعلق به تراکتور است، اما با محروم کردن هواداران، تنها تراکتور از این موضوع ضرر می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ مدیر تیم فوتبال تراکتور درباره محرومیت هواداران این تیم در دیدار حذفی مقابل پرسپولیس، اظهار کرد: در سال گذشته کمیته انضباطی یک محرومیت را برای دو تیم تراکتور و پرسپولیس در نظر گرفت که بر اساس آن باید دیدارهای رفت و برگشت لیگ در یک فصل بدون تماشاگر برگزار شود.

وی افزود: حکم همین محرومیت برای سال دوم نیز به صورت تعلیقی صادر شد. کمیته استیناف نیز این محرومیت‌ها را تایید کرده و گفتند که دیدارهای جام حذفی و سوپرجام نیز شامل محرومیت خواهند بود.

مدیر تیم فوتبال تراکتور ادامه داد: باید توجه داشت که قضیه جام حذفی متفاوت است، چرا که در این رقابت‌ها تنها یک دیدار برگزار خواهد شد. الان ما به خاطر نبود تماشاگران‌مان، در دیدار حذفی با پرسپولیس 100 درصد ضرر خواهیم کرد.

عزیزی خاطرنشان کرد: اگر دیدارهای جام حذفی رفت‌وبرگشت می‌بود، این محرومیت می‌توانست اعمال شود، اما فقط یک بازی برگزار می‌شود و محرومیت فقط برای ما اعمال خواهد شد. امیدوارم دوستان این را در نظر بگیرند که ما هم بدون تماشاگر بازی می‌کنیم و هم در صورت صعود به مرحله بعدی، باید در زمین حریف و دیدار خارج از خانه به میدان برویم.

وی افزود: این در حالی است که پرسپولیس شرایط بالعکس دارد و در تبریز مقابل ما در حالی به میدان می‌رود که ما تماشاگران‌مان را نخواهیم داشت و در صورت صعود در مرحله بعدی در ورزشگاه خانگی با حضور هوادارانش بازی می‌کند. قرعه به نام ما خورده، اما نمی‌توانیم با حضور هواداران‌مان به میدان برویم و این قطعا به ضرر ما است.

مدیر تیم فوتبال تراکتور درباره وضعیت چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز در دیدار با الشرطه عراق، گفت: به نظر من وضعیت چمن بد نیست، با اینکه اظهارات مختلفی علیه دوستان در اداره کل ورزش و جوانان مطرح شده، اما فکر می‌کنم کیفیت چمن بد نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ساینا کریمی: خوشحالم با مدال طلا توانستم دل مردم ایران را شاد کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
تهران تا روز دوشنبه بارانی می شود
جزئیات دریافت کارت‌ پانزدهمین آزمون سنجش مهارت‌ زبان فارسی اعلام شد
نفیسی: سازمان بهداشت جهانی برای مقابله با پشه آئدس وارد میدان شود
المپیاد بین‌المللی ترکیبیات، عرصه‌ای برای دیپلماسی علمی است
لبنان از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت شکایت می‌کند
ناصحی: جهان نگران آغاز پاندمی جدید تنفسی است
ایران قبل از مشاهده موارد بیماری، ناقل تب دنگی را شناسایی کرد
سالانه هزاران نوزاد کم‌شنوا در کشور متولد می‌شوند
حضور سران سه‌قوه در جمع فعالان نوآوری
پزشکیان: کتاب و کتابخوانی گره از مشکلات می‌گشاید
مرندی: اروپایی‌ها هیچ اعتبار و اهرم فشار بیشتری علیه ایران ندارند
صعود ورزش ایران به رده سوم جدول با یک طلا و دو برنز
رادان: عرضه مشروبات الکلی در رستوران‌ها و کافه‌ها منجر به پلمب می‌شود
اطلاعیه دانشگاه تهران در خصوص حواشی رویداد «هفته طراحی تهران»
سخنگوی دولت: به دنبال توسعه و تقویت روابط با روسیه هستیم
فیلم| مدیرعامل آبفای تهران: هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی آب نداریم
تشکیل سازمان بهینه‌سازی قدمی عملی برای مدیریت مصرف رفع ناترازی است
۲۴.۶ میلیون جوان زیر ۲۰ سال ازدواج‌نکرده در کشور
تأکید بر تقویت همکاری‌های میان‌نهادی برای ارتقای حضور بین‌المللی زنان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top