تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/08/22 - 11:29
کد خبر: 548351

ضرورت شبکه‌سازی نخبگانی برای مقابله با تهاجم فرهنگی

ضرورت شبکه‌سازی نخبگانی برای مقابله با تهاجم فرهنگی

رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: دشمن پس از شکست در عرصه‌های نظامی و سیاسی، تمام توان خود را برای ضربه‌زدن به ملت‌ها در عرصه فرهنگ و شناخت به‌کار گرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آیت‌الله محمود رجبی، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) و عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری، صبح پنج شنبه در همایش «مقاومت؛ پیوند ایمان، بصیرت و کنش تمدنی» که در دانشگاه بیرجند برگزار شد، اظهار داشت: جنگ امروز دشمن صرفاً نظامی یا سیاسی نیست، بلکه در همه عرصه‌ها به‌ویژه عرصه فرهنگ و شناخت جریان دارد.

وی با بیان اینکه شکست‌های پی‌درپی دشمن در جبهه‌های سخت و نیمه‌سخت موجب تغییر راهبرد او به جنگ نرم شده است، افزود: در جنگ‌های اخیر، از جمله نبرد ۱۲ روزه غزه، دشمن امیدی به پیروزی نظامی نداشت و تمرکز اصلی خود را بر عرصه فرهنگ و ذهن ملت‌ها قرار داد.

وی عنوان کرد: سایر نبردها در واقع نقش آتش‌تهیه‌ای برای عملیات اصلی در میدان شناخت را ایفا می‌کردند.

رئیس مؤسسه امام خمینی (ره) با تأکید بر اینکه قدرت جبهه حق در پیوند و هم‌افزایی نیروهای مؤمن و انقلابی نهفته است، گفت: اگر نیروهای جبهه انقلاب با یکدیگر مرتبط و هماهنگ شوند، توان جبهه حق به‌صورت تصاعدی افزایش می‌یابد، اما دشمن تلاش می‌کند نیروهای مؤمن را منزوی و منفک سازد تا از تأثیرگذاری آنان بکاهد.

آیت‌الله رجبی یکی از اقدامات اساسی در مقابله با جنگ فرهنگی را ایجاد شبکه نخبگانی و فرهنگی بر محور ایده مقاومت دانست و تصریح کرد: امام خمینی (ره) نهضت خود را بر پایه مقاومت در برابر نظام سلطه و صهیونیسم آغاز کردند و رهبر معظم انقلاب این مسیر را تا تشکیل جبهه مقاومت امتداد دادند.

به گفته وی امروز این جبهه در سطح منطقه و جهان در حال بالندگی است.

وی با اشاره به ضرورت شفاف‌سازی خطوط جبهه مقاومت و مقابله با تحریف مفاهیم گفت: تحریف، بزرگ‌ترین ابزار دشمن در جنگ شناختی است و باید روایت حقیقی مقاومت بر اساس منطق امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب برای جامعه تبیین شود تا دشمن نتواند مسیر انقلاب را از درون منحرف کند.

رئیس مؤسسه امام خمینی (ره) در ادامه با یاد از تأکیدات مرحوم آیت‌الله مصباح‌یزدی اظهار داشت: علامه مصباح‌یزدی همواره بر تشکیل دوائر متحدالمرکز و شبکه‌های نخبگانی مؤمن تأکید داشتند تا از رهگذر گفت‌وگو و هم‌افزایی علمی، جامعه در برابر نفوذ فرهنگی دشمن مصون شود.

وی افزود: سرمایه‌گذاری دشمن بر نسل آینده نشان می‌دهد که ما نیز باید جوانان و نوجوانان را به‌عنوان هسته‌های فعال مقاومت تربیت کنیم؛ امروز هر جوان مؤمن می‌تواند سنگری فرهنگی در برابر تهاجم نرم دشمن باشد.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به توصیه‌های اخلاقی مرحوم آیت‌الله مصباح‌یزدی گفت: ایشان دو توصیه کلیدی داشتند؛ نخست اخلاص در نیت و عمل، و دوم توسل به حضرات معصومین (ع). هر جا کار برای خدا بوده، نتیجه‌ای پایدار به‌دست آمده است.

وی در پایان با دعا برای سلامتی و طول عمر رهبر معظم انقلاب و تعجیل در ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) تأکید کرد: راه مقاومت باید با تکیه بر ایمان، بصیرت و عمل انقلابی ادامه یابد تا پرچم این انقلاب به دست صاحب اصلی آن برسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توییت انتقادی گزارشگر شبکه خبری lbc انگلیس 
آغاز ثبت نام آزمون کارشناسی‌ ارشد سال ۱۴۰۵ از امروز
ثبت‌نام اعتکاف رجبیه قم از ۲۵ آذر آغاز می‌شود
انتقاد وزیر بهداشت به دور زدن کنکور پزشکی؛ من این عدالت را بلد نیستم
آغاز مراسم روز دانشجو با حضور رئیس جمهور
+فیلم| احترام نظامی ۱۰۰۰ نفری دانشجویان به یاد و احترام شهدای جنگ ۱۲ روزه و پرچم مقدس ایران در مراسم گرامیداشت روز دانشجو
نقش دانشگاه و تشکل های دانشجویی در ایران قوی
+فیلم|خضریان: تشکل‌های دانشجویی نیازمند ایجاد جذابیت‌های جدیدی برای حضور دانشجویان هستند
+فیلم| خضریان: فضای مجازی نحوه عملکرد جریان دانشجویی را دچار تحول کرده است
نماینده سازمان بسیج دانشجویی: دانشگاه باید در تقابل تمدنی با استکبار آرایش انقلابی بگیرد + فیلم
دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل: جنبش دانشجویی نباید نیروی منفعل منتظر فرمان باشد
+فیلم| موسوی: دانشجویان، پیشتازان تحلیل و پاسخ‌های چندوجهی هستند
+فیلم| جان نثاری: پرهیز از سیاست‌زدگی، ضامن پویایی جنبش دانشجویی است
کفش مناسب دانشگاه و استایل دانشجویی
تمام روش های استعلام نمره منفی گواهینامه
هوا در صنعت؛‌ صنایع مختلف چگونه از هوا به نفع خود استفاده میکنند؟
دستیار هوش مصنوعی کانوا چندزبانه شد: ۱۶ زبان جدید، بی‌نهایت امکان
مقایسه دانشگاه مدیپول با باهچه‌شهیر و آیدین در ۲۰۲۵
از قطعه ناسازگار خودرو چینی خسته شدی؟ آوتار جلوی اشتباه بعدیتو می‌گیره!
هشدار به مادران باردار، حتی بوی غذای چرب هم برای جنین مضر است!
آیا دوران طلایی شیبا اینو رو به پایان است؟ راهنمای تصمیم‌گیری برای فروش یا نگهداری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top