تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/09/12 - 10:21
کد خبر: 549687

ارسال۳۰ مقاله از کشورهای خارجی به کنگره بین‌المللی غدیر و نهج البلاغه

ارسال۳۰ مقاله از کشورهای خارجی به کنگره بین‌المللی غدیر و نهج البلاغه

ساری - دبیر کنگره بین المللی غدیر و نهج البلاغه تعداد مقالات ارسالی به دبیرخانه این کنگره را ۱۹۱ فقره اعلام کرد و گفت: ۳۰ مقاله از کشورهای خارجی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی در گفتگو با مهر از ثبت ۱۹۱ مقابله به کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در سامانه خبر داد وگفت: تعداد ۳۰ مقاله از استان مازندران و بقیه در سطح ملی و فراملی به زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی، ایتالیایی، اسپانیایی، اسپانیولی و… از کشورهای عراق، ایتالیا، فرانسه، اکوادور، افغانستان، آرژانتین، پرو، کلمبیا، پاکستان و.... است.

ابراهیمی دبیر کنگره افزود: ۵۲ درصد مقالات را آقایان و بقیه را خانم‌ها قلم زده انده. مقالات بر اساس معیارها و ملاک‌های متعارف علمی، منطقی و نگارشی به صورت مدون و سازمان یافته با کدگذاری در اختیار داوران علمی قرار گرفت. هر مقاله توسط دو داور متخصص بررسی و ارزیابی شد و در صورت نیاز به داور سوم نیز ارجاع داده شد.

دبیر کنگره بیان داشت: بر اساس فرایند داوری، ارزیابی‌های صورت گرفته توسط داوران کمیته علمی کنگره تعداد ۲۵ مقاله شامل ۱۷ مقاله فارسی و ۸ مقاله خارجی به عنوان مقالات با امتیازات برتر انتخاب شدند، که در روز برگزاری اجلاس بخشی از این مقالات برگزیده با حضور صاحب نظران و اندیشمندان ارائه و کتاب مجموعه مقالات آن نیز در روز برگزاری کنگره رونمایی می‌شود.

دبیر کنگره همچنین عنوان کرد: سایر مقالات واصله به دبیرخانه کنگره که حد نصاب امتیاز تعیین شده توسط داوران کمیته علمی را کسب کردند پس از ساماندهی در قالب یک نسخه الکترونیکیCD منتشر و لینک دسترسی عمومی و استنادی به آنها در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، پایگاه سیویلیکا و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC بارگذاری می‌گردد.

وی زمان تشکیل اجلاسیه کنگره را در روز یکشنبه ۱۴ دی ماه، روز بعد از میلاد مولود کعبه امیرالمومنین علی (ع) اعلام کرد و افزود: مکان اجلاس و دیگر مسائل لازمه متعاقباً به صاحبان محترم مقالات و مدعوین گرامی اطلاع رسانی خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عرضه مدل های جدید چت جی پی تی برای رقابت با گوگل
نقص‌های امنیتی در یک پیام‌رسان شماره تلفن‌ کاربران را فاش کرد
حضور پرشور دانشجویان عمره‌گزار در مراسم معنوی دعای کمیل
حضور پرشور دانشجویان عمره‌گزار در مراسم معنوی دعای کمیل
برگزاری جشن میلاد و مراسم عقد دانشجویی در کاروان‌های عمره دانشگاهیان
امیرسیاری: هوشیاری و حفظ ارزش‌ها مهم‌ترین راه مقابله با جنگ نرم است
عارف: عقب‌ماندگی سلامت الکترونیک باید جبران شود
علم الهدی: دشمن به دنبال تغییر هویت دینی و فرهنگی ملت ایران است
پوتین: سلام گرم من را به رهبر معظم برسانید/ تأکید بر حمایت از ایران
قطعی شدن پرتاب ۳ ماهواره سنجشی ایرانی در نخستین روزهای زمستان
شرط و شروط زلنسکی برای برگزاری انتخابات
پزشکیان: صلح با گفتگوی برابر و پایان تبعیض و انحصار جهانی محقق می‌شود
نوشابه‌های گازدار هیچ نقشی در بهبود حالت تهوع ندارند
دیدار نایب رئیس اتحادیه جهانی کشتی با رئیس کمیته ملی المپیک
حجت الاسلام رفعتی: حجاب سپر اخلاقی و تضمین‌کننده مسیر رشد انسان است
لازارینی: مردم غزه در اثر سامانه «بایرون» با مشقت جدید مواجهند
نشست صمیمی زوج‌های جوان عمره دانشجویی در مدینه برگزار شد
یک سوم رشد اقتصادی کشور به عهده دانشگاه‌ها است
چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند
مادورو: ملت ونزوئلا هرگز تسلیم نخواهد شد
برگزاری نشست «پرتنش» کابینه در قدس در پی فشارهای آمریکا
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top