تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/09/16 - 11:50
کد خبر: 549952

بزرگترین دشمن دانشجو بی تفاوتی است

بزرگترین دشمن دانشجو بی تفاوتی است

رئیس دانشگاه آزاد تهران مرکزی خطاب دانشجویان گفت: بزرگ‌ترین دشمن شما بی‌تفاوتی است و بزرگ‌ترین سلاح شما، پرسشگری، عدالت‌خواهی، آرمان‌خواهی و امید به آینده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ علیرضا فیروزفر با اشاره به سوابق مدیریتی خود گفت: آقای دکتر زاکانی را به عنوان فردی مجزا و مؤثر می‌شناسیم. قصد ارائه گزارش عملکرد شهرداری را ندارم اما دور از انصاف است که اقدامات خوب انجام‌شده در مدیریت شهری تهران را نادیده بگیریم. در سال‌های اخیر در تهران شاهد توسعه حدود ۵۰ کیلومتری خطوط مترو، احداث بیش از ۲۲ ایستگاه مترو و توسعه فضاهایی مانند اکوپارک فرحزاد بوده‌ایم که از اقدامات قابل توجه است.

وی ادامه داد: همچنین توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی از حدود ۲۰۰۰ دستگاه به ۳۰۰۰ دستگاه، حاصل تدبیر و شجاعت مدیریت شهری بوده است. در حوزه شفافیت مالی نیز تجمیع بیش از ۱۲۰۰ حساب مالی در شهرداری تهران، اقدامی مهم در مسیر شفافیت بوده است که شایسته تقدیر است.

وی با بیان اینکه نباید از نقد منصفانه غفلت کرد، تصریح کرد: البته مشکلاتی از جمله آلودگی هوا و ترافیک همچنان پابرجاست اما باید توجه داشت که مشکل اصلی، مسأله حکمرانی و مدیریت شهری در ساختارهای قانونی است. در تهران، شهردار پاسخگوی همه امور نیست و اختیارات مدیریت شهری با کلانشهرهایی مانند لندن قابل مقایسه نیست.

رئیس دانشگاه آزاد تهران مرکزی خاطرنشان کرد: امیدواریم با درایت دکتر زاکانی و تلاش مجموعه مدیریت شهری، شاهد بهبود هرچه بیشتر خدمات شهری باشیم. از مجاهدت‌ها و تلاش‌های ایشان قدردانی می‌کنیم.

وی با اشاره به فلسفه روز دانشجو بیان کرد: روز دانشجو صرفاً یک مناسبت تقویمی نیست. در ۱۶ آذر ۱۳۳۲، خون سه شهید در دانشگاه تهران بر زمین ریخت و روز دانشجو در وجدان تاریخ ملت ایران ثبت شد. دانشگاه فقط محل علم‌آموزی نیست، بلکه محل پرسش است.

فیروزفر خطاب به دانشجویان گفت: دانشجو ندای عدالت‌خواهی، مطالبه‌گری، آزادی‌خواهی و آرمان‌خواهی است. بزرگ‌ترین دشمن شما بی‌تفاوتی است و بزرگ‌ترین سلاح شما، پرسشگری، عدالت‌خواهی، آرمان‌خواهی و امید به آینده است. آینده کشور به شما وابسته است.

وی در پایان اظهار کرد: امروز این جلسه متعلق به شما دانشجویان است. شهردار تهران همواره نشان داده‌اند که اهل پاسخگویی و همراهی با مطالبه‌گری هستند. از حضور پرشور شما تشکر می‌کنم و به این فضای زنده و پویای دانشجویی افتخار می‌کنم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مشکلات سلف و خوابگاه تمام ماجرا نیست
پیام مومنی به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو
آخرین وضعیت پرونده پژمان جمشیدی اعلام شد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
دانشجویان در مراسم روز دانشجوی ۱۴۰۴ چه گفتند؟
آخرین وضعیت اعزام دانشجویان به عمره
نقش تعیین‌کننده دانشجویان در توسعه علمی و فناوری ایران
آخرین وضعیت اعزام دانشجویان به عمره؛ جزئیات ارائه تسهیلات
دانشجویان در مراسم روز دانشجوی ۱۴۰۴ چه گفتند؟
آخرین وضعیت پرونده پژمان جمشیدی اعلام شد
چه کسی واقعا رکورددار تورم در ایران است؟
فیلم | دماوند بالاخره سفیدپوش شد
ارتقای اساتید، مشروط به حل مسائل ملی شود/فقط ۲٪ پایان‌نامه‌های کشور «تقاضامحور» است!
فیلم | انتقاد تند یک دانشجو از وزیر بهداشت درباره دریافت سکه از بیمار توسط معاون وزیر
ماراتن ولنگاری بین مسئولین!/ پنج واقعیت تلخ دربارۀ ماراتن کیش
سند افول آمریکا؛ پذیرش تغییر نظم در سند راهبرد امنیت ملی آمریکا ۲۰۲۵
فیلم | دانشجویان نبض ۷۰ ساله تحولات ایران
ورود به طرح زوج و فرد جزو تخلفات راهنمایی و رانندگی محسوب می‌شود
نقض قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم توسط دولت
خضریان: مشکلات صنفی و رفاهی دانشجویان باید رفع شود
توقف خودروهای دودزا حتی با دارا بودن معاینه فنی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top