تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/11/15 - 17:05
کد خبر: 552735

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس؛

مذاکره با آمریکا بدون عقب‌نشینی از زیاده‌خواهی‌ آن ها به شکست می‌انجامد

مذاکره با آمریکا بدون عقب‌نشینی از زیاده‌خواهی‌ آن ها به شکست می‌انجامد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تلاش ناموفق آمریکا طی سالیان گذشته و همچنین حوادث اخیر از جمله جنگ ۱۲ روزه و اغتشاشات اخیر برای تسلیم ملت ایران، آرایش نظامی در منطقه با هدف ترساندن ملت ایران دانست و گفت: زیاده‌خواهی‌ آمریکا منجر به شکست در مذاکرات خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ابراهیم رضایی، با اشاره به طرح موضوع مذاکرات میان ایران و آمریکا در شرایط فعلی، گفت: آمریکایی‌ها تمامی گزینه‌ها را برای تسلیم ملت ایران امتحان کردند اما نتیجه‌ای نگرفتند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به توطئه‌های گوناگون از سوی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران افزود: آمریکا در جنگ نظامی ۱۲ روزه به‌عنوان پشتیبان رژیم صهیونیستی و صحنه‌گردان حضور داشت و در نهایت نیز به‌صورت مستقیم وارد جنگ شد. در کنار آن، جنگ شناختی، فرهنگی و اقتصادی علیه کشورمان به راه انداخت و حداکثر تلاش خود را برای فلج کردن اقتصاد ایران به کار بست، در ادامه نیز شاهد راه‌اندازی جنگ تروریستی از سوی آنها بودیم.

وی با بیان اینکه آرایش نظامی آمریکا در منطقه بیشتر جنبه دفاعی و تبلیغاتی دارد، تصریح کرد: این هیاهوها با هدف ترساندن ملت ایران و سست کردن اراده مردم و تصمیم‌سازان کشور صورت می‌گیرد و ما نباید مرعوب این صحنه‌آرایی‌ها شویم.

رضایی ادامه داد: اتفاقاً حضور ناوها و ناوشکن‌های آمریکایی در منطقه برای ما یک فرصت محسوب می‌شود، چرا که آنها را در تیررس ما قرار می‌دهد و به یک سیبل تبدیل می‌کند. امروز اشراف کامل بر دشمن داریم و توان ضربه زدن به او را دارا هستیم؛ اگر آمریکایی‌ها مرتکب هرگونه شرارت شوند، قطعاً با پاسخی پشیمان‌کننده مواجه خواهند شد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس در ادامه با اشاره به موضوع مذاکرات اظهار کرد: در حوزه مذاکره باید کاملاً مراقب باشیم، چرا که تجربه خوبی از مذاکره با آمریکایی‌ها نداریم. در دور قبل، آنها در میانه مذاکرات به ما حمله کردند و عملاً میز مذاکره را خودشان بمباران کردند.

وی خاطرنشان کرد: نیت آمریکایی‌ها مشخص نیست، اما اگر مانند گذشته به دنبال زیاده‌خواهی باشند و بر موضوعاتی مانند غنی‌سازی صفر اصرار کنند، قطعاً نتیجه‌ای نخواهند گرفت و مذاکرات به شکست خواهد انجامید.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم افزود: ملت ایران در برابر فشارها و اقدامات مختلف آمریکا تسلیم نشده است و اگر آمریکایی‌ها از زیاده‌خواهی‌های خود عقب‌نشینی کنند، احتمال توافق وجود دارد؛ هرچند که شخصاً نسبت به این مذاکرات خوش‌بین نیستم.

وی با طرح این احتمال که ترامپ به دنبال بهانه‌ای برای ترک منطقه بدون آبرویزی است و گفت:  رئیس جمهور ایالات متحده آگاه است که هرگونه شرارت یا حمله علیه ایران، به آتش کشیده شدن منافع، پایگاه‌ها و اهداف نظامی و اقتصادی آمریکا در سراسر منطقه را به دنبال خواهد داشت. ما باید هوشیار باشیم و نیروهای مسلح کشورمان با اقتدار از منافع ملی، خاک سرزمینی و میهن اسلامی دفاع خواهند کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران
سرپرست جدید منطقه ۳ شهرداری کرمانشاه معرفی شد
مطالبات رهبر انقلاب از دستگاه امنیتی در مواجهه با وقایع دی ماه چه بود؟
ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا
یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه و بازداشت ۶ جوان سوری
ساعت کار دستگاه‌های دولتی در ماه مبارک رمضان ابلاغ شد
پرواز بهای نفت خام در بازارهای جهانی
تجلیل آیت‌الله جنتی از موضع‌گیری شجاعانه مقام معظم رهبری
ایجاد یک صندوق مشترک بین وزارتخانه‌های فرهنگی کشور
شب اول ماه رمضان چه اعمالی دارد؟/ماه خدا از راه رسید
پزشکیان: آمریکا دلش برای دموکراسی نسوخته؛ به هر قیمتی سر خم نمی‌کنیم
اروپا به دنبال استقلال نظامی از آمریکا
فصل پاسخگویی
رسوایی در قلب قدرت
پنجشنبه ۳۰ بهمن ماه، اول ماه رمضان است
تشییع پیکر زنده‌یاد عنایت الله بخشی +عکس
تفسیر آیه‌ای که امروز در کتیبه حسینیه امام خمینی نقش بسته بود
وزیر نفت ایران با وزیر انرژی روسیه دیدار و گفت‌وگو کرد
تقدیر مجلس از حضور عظیم مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پزشکیان وارد مشهد مقدس شد
دیدار وزیر انرژی روسیه با دبیر شورای عالی امنیت ملی +عکس
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top