تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/04/10 - 14:11
کد خبر: 559208

آمادگی دانشگاه پیام نور برای میزبانی از ۵ هزار زائر

آمادگی دانشگاه پیام نور برای میزبانی از ۵ هزار زائر

معاون دانشگاه پیام نور از ایجاد ظرفیت اسکان و پذیرایی از پنج هزار نفر از عموم مردم و همچنین دانشجویان، در سازمان مرکزی و مراکز دانشگاه پیام نور استان تهران در مراسم تشییع رهبر شهید خبرداد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از دانشگاه پیام نور، زارع معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور و دبیر ستاد مراسم تشییع رهبر شهید در این دانشگاه، از آمادگی کامل این مرکز آموزش عالی برای مشارکت گسترده در خدمت‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید خبر داد و اظهار داشت: دانشگاه پیام نور با بهره‌گیری از ظرفیت گسترده خود در سراسر کشور، برنامه‌ریزی جامعی برای اعزام دانشگاهیان، اسکان، پذیرایی و اجرای برنامه‌های فرهنگی و معرفتی در ایام برگزاری این مراسم انجام داده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور همگام با ملت بزرگ ایران و در راستای ایفای مسئولیت‌های فرهنگی و اجتماعی خود، تمامی امکانات موجود را برای خدمت‌رسانی به زائران بسیج کرده است، تصریح کرد: علاوه بر برنامه‌ریزی برای اعزام دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه از سراسر کشور، ظرفیت اسکان و پذیرایی از پنج هزار نفر از عموم مردم و همچنین دانشجویان دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سازمان مرکزی و مراکز دانشگاه پیام نور استان تهران فراهم شده است.

دبیر ستاد مراسم تشییع رهبر شهید در دانشگاه پیام نور در خصوص زمان‌بندی این خدمات در تهران خاطرنشان کرد: پذیرش میهمانان و زائران در مراکز اسکان دانشگاه، از صبح شنبه ۱۳ تیرماه آغاز شده و تا ظهر دوشنبه ۱۵ تیرماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: با توجه به برگزاری بخشی از برنامه‌های مراسم در استان‌های قم و خراسان رضوی، تمهیدات لازم برای اسکان، پذیرایی و ارائه خدمات فرهنگی به زائران در مراکز دانشگاه پیام نور این استان‌ها نیز پیش‌بینی شده است. همچنین در استان‌های واقع در مسیر تردد زائران، رؤسای استانی و واحدهای دانشگاهی با آمادگی کامل، خدمات مورد نیاز را برای رفاه و پشتیبانی از کاروان‌های اعزامی ارائه خواهند کرد

معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در ادامه گفت: با توجه به اقامت چندروزه زائران در مراکز دانشگاه، صرفاً اسکان و پذیرایی مدنظر نبوده و بسته‌ای جامع از برنامه‌های فرهنگی، آموزشی، تبیینی و مذهبی برای میهمانان طراحی شده است. نشست‌های تبیینی و بصیرتی با حضور استادان و اندیشمندان، محافل انس با قرآن کریم، مراسم دعا و نیایش، روایتگری، کارگاه‌های آموزشی و اجرای پویش‌های فرهنگی و فعالیت‌های داوطلبانه دانشجویی از جمله برنامه‌هایی است که در ایام حضور زائران در مراکز اسکان برگزار خواهد شد.

وی در پایان با تأکید بر اینکه شبکه گسترده دانشگاه پیام نور ظرفیتی ارزشمند برای رویدادهای ملی است، از همکاری رؤسای استانی، اعضای هیئت علمی، کارکنان و تشکل‌های دانشجویی در اجرای این برنامه ملی قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که این هم‌افزایی، جلوه‌ای ماندگار از نقش‌آفرینی دانشگاه پیام نور در خدمت به مردم و آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top