تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/04/16 - 20:45
کد خبر: 559569

ایران مسیر دیپلماسی را با اقتدار دنبال و به هر تجاوزی پاسخ قاطع می‌دهد

ایران مسیر دیپلماسی را با اقتدار دنبال و به هر تجاوزی پاسخ قاطع می‌دهد

سخنگوی وزارت دفاع گفت: ایران در برابر هرگونه تجاوز پاسخ قاطع، مؤثر و متناسب خواهد داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار رضا طلایی‌نیک، سخنگوی وزارت دفاع، در گفت‌وگو با شبکه بین‌المللی پرس‌تی‌وی، با اشاره به حضور میلیونی مردم در مراسم رهبر شهید انقلاب اسلامی، اظهار کرد: حضور گسترده مردم در این مراسم، تجدید عهد و بیعت دوباره ملت ایران با آرمان‌های انقلاب اسلامی، استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و مسیر ترسیم‌شده از سوی قائد شهید است و نشان می‌دهد پیوند ملت و رهبری، پیوندی عمیق، اعتقادی و ناگسستنی است.

وی با بیان اینکه مکتب رهبر شهید همانند نهضت عاشورا الهام‌بخش نسل‌های آینده خواهد بود، افزود: همان‌گونه که پیام عاشورا پس از قرن‌ها همچنان الهام‌بخش آزادی‌خواهان جهان است، اندیشه، سیره و مکتب رهبر شهید انقلاب اسلامی نیز مسیر مبارزه با استکبار، ظلم و سلطه‌طلبی را برای ملت‌های آزاده روشن کرده و به عنوان سرمایه‌ای ماندگار در تاریخ معاصر باقی خواهد ماند.

سخنگوی وزارت دفاع با اشاره به سیاست‌های خصمانه آمریکا و غرب علیه ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: پیش از انقلاب، ساختار دفاعی کشور وابستگی گسترده‌ای به قدرت‌های غربی داشت، اما تحریم‌های همه‌جانبه و قطع همکاری‌های نظامی، جمهوری اسلامی ایران را به سمت اتکا به ظرفیت‌های داخلی سوق داد و همین فشارها، زمینه‌ساز شکل‌گیری خودکفایی دفاعی و توسعه صنایع بومی شد.

سردار طلایی‌نیک اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر دانش بومی، ظرفیت‌های علمی و فناوری داخلی و حمایت از نخبگان، توانسته است طیف گسترده‌ای از تجهیزات و سامانه‌های دفاعی را به‌صورت کاملاً بومی طراحی و تولید کند؛ دستاوردی که نه تنها تحریم‌ها را بی‌اثر کرده، بلکه ایران را به یکی از صادرکنندگان تجهیزات دفاعی تبدیل کرده است.

وی با تأکید بر اینکه رهبر شهید انقلاب اسلامی همواره علم، فناوری و خوداتکایی را از ارکان اصلی اقتدار ملی می‌دانستند، گفت: نگاه راهبردی ایشان به توسعه علمی و دفاعی، موجب شد امروز جمهوری اسلامی ایران از بازدارندگی مؤثر و توان دفاعی بومی برخوردار باشد و تجربه جنگ اخیر نیز این ظرفیت‌ها را بیش از گذشته ارتقا خواهد داد.

سخنگوی وزارت دفاع با اشاره به اهداف دشمنان در جنگ اخیر اظهار کرد: دشمن تصور می‌کرد با ترور رهبر انقلاب، فرماندهان نظامی، دانشمندان و حمله به مراکز مسکونی، می‌تواند نظام جمهوری اسلامی را دچار فروپاشی کند، اما نتیجه کاملاً برعکس شد و انسجام ملی، حمایت مردمی و اقتدار نظام بیش از گذشته تقویت شد.

وی افزود: حضور گسترده مردم در صحنه، افزایش روحیه ایثار و آمادگی برای دفاع از کشور و همچنین شکست اهداف دشمن در میدان، نشان داد محاسبات آمریکا و رژیم صهیونیستی با شکست مواجه شده و جمهوری اسلامی ایران با اقتدار از این آزمون تاریخی عبور کرده است.

سردار طلایی‌نیک با اشاره به سیاست اصولی ایران در قبال تحولات منطقه و جهان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران مسیر دیپلماسی را با اقتدار دنبال می‌کند، اما در برابر هرگونه تجاوز یا عبور از خطوط قرمز، پاسخ قاطع، مؤثر و متناسب خواهد داد و تجربه‌های گذشته نیز این واقعیت را برای دشمنان اثبات کرده است.

وی تأکید کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به مردم، توان داخلی، تجربه‌های ارزشمند دفاعی و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای، مسیر تقویت قدرت ملی، توسعه بازدارندگی و حفظ امنیت پایدار را با قدرت ادامه خواهد داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۴ میلیون نفر در سنین فعال ازدواج، مجرد هستند
جنگ شکست‌خورده جمهوری خواهان علیه ایران را پایان دهید
تداوم جنایات دشمن اسرائیلی بی پاسخ نخواهد ماند
واکنش قطر به بازداشت خلبانان ایرانی
ادعای ضد ایرانی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس
کاپیتان جدید تیم ملی والیبال مشخص شد
پیروزی پرسپولیس برابر شمس آذر در نیمه اول
سکوت شورای امنیت سازمان ملل در قبال لبنان تاسف‌بار است
اتفاق باورنکردنی در پرسپولیس!
جنایات اسرائیل در لبنان و فلسطین با چراغ سبز آمریکا است
دیوان محاسبات: کنترل کالاهای اساسی وارداتی با ارز ترجیحی ناکارآمد است
بقائی: سیاست آمریکا در ارتباط با ایران دچار «دروغ-محوری» افراطی است
قالیباف: در آخرین حمله‌ای که به ضاحیه شد، مذاکرات را متوقف کردم
کمبود مهمات آمریکا؛ نشانه‌ای از فرسایش برتری نظامی غرب
مردانی: موج ضدصهیونیستی و ضدآمریکایی جهانی باید تقویت شود
پیام تبریک امیر الهامی به فرماندهان جدید نیروهای مسلح
بازدید اعضای کمیسیون اصل نود مجلس از بیت رهبر شهید و منزل پدری ایشان
جنگ ۴۰ روزه افسانه شکست ناپذیری آمریکا را درهم شکست
باید از هیاهوی تفرقه‌انگیز جناحی به سوی صف متحد ملت حرکت کنیم
نامه سردار باقرزاده به صلیب سرخ جهت پیگیری وضعیت خلبانان ایرانی اسیر
میرتاج‌الدینی: برنامه‌های ستاد دولتمردان شهید از ۸ شهریور اجرا می‌شود
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
شنبه آخرین مهلت ثبت‌نام در ۵ آزمون علوم پزشکی/ برگزاری آزمون ۲۹ مرداد
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top