تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/04/24 - 22:49
کد خبر: 560179

ایران ۱ - ۳ اوکراین/ شاگردان پیاتزا همچنان می‌بازند!

ایران ۱ - ۳ اوکراین/ شاگردان پیاتزا همچنان می‌بازند!

تیم ملی والیبال ایران هفته سوم لیگ ملت‌ها را با شکست مقابل اوکراین آغاز کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ تیم ملی والیبال ایران در اولین مسابقه‌اش از هفته سوم و پایانی دور مقدمانی لیگ ملت‌های ۲۰۲۶ از ساعت ۱۸ امروز (چهارشنبه، ۲۴ تیر) به مصاف اوکراین رفت و سه بر یک (۲۵ بر ۲۲، ۲۵ بر ۲۱، ۲۹ بر ۳۱ و ۲۵ بر ۱۹) شکست خورد.

تیم ایران در دومین دیدار ساعت ۱۸ پنجشنبه، ۲۵ تیر برابر آلمان قرار می‌گیرد. 

ترکیب ایران: مرتضی شریفی، علی حاجی‌پور، عرشیا به‌نژاد، محمد ولی‌زاده، نیما باطنی، علی حق‌پرست و محمدرضا حضرت‌پور

سرمربی: روبرتو پیاتزا

ترکیب اوکراین: یوری سینیتسیا، واسیل توپچی، یوری سمنیوک، ولادیسلاو شووروف، اوله پلوتینتسکی، ایلیا کوالوف و یاروسلاو پامپوشکو

سرمربی: رائول لوزانو

گزارش بازی

ست اول: ۲۵ بر ۲۲ اوکراین

به‌نژاد سرویس را به تور زد تا اولین امتیاز بازی به سود اوکراین ثبت شود. شانه حضرت‌پور موقع دریافت سرویس حریف به زانوی حق‌پرست خورد که باعث شد لحظاتی روی زمین دراز بکشد اما به بازی برگشت. در حالی که اوکراین تیم برتر بود، پلوتینتسکی با دفاع حاجی‌پور امتیاز دیگری گرفت. شریفی آبشار محکم خود را به صورت توپچی زد که بیرون رفت و ایران به امتیاز ۱۰ رسید. توپچی آبشار خود را کنار دست حق‌پرست زد که توپ بعد از برگشت به زمین این تیم بیرون رفت و اوکراین ۲۰ بر ۱۵ اختلاف امتیاز خود را بیشتر کرد. اوله پلوتینتسکی آبشار محکم خود را در زمین ایران جا داد و اوکراین ست را ۲۵ بر ۲۲ برنده شد. 

ست دوم: ۲۵ بر ۲۱ اوکراین

ایران در شروع این ست پنج امتیاز عقب افتاد. پیاتزا در امتیاز ۸ بر ۳ وقت استراحت گرفت و از بازیکنان خود خواست با مسئولیت‌پذیری بیشتری بازی کنند. پلوتینتسکی سرویس محکمی زد که بعد از برخورد به دست حضرت‌پور دوباره به زمین اوکراین برگشت، کوالوف روی تور به محض برگشت توپ به آن ضربه زد که در زمین ایران جای گرفت تا این تیم ۱۴ بر ۷ جلو بیفتد. بازی ۱۵ بر ۱۲ بود که کوالوف توپ را وارد زمین ایران کرد اما ملی‌پوشان هیچکدام برای دریافت به سمت توپ نرفتند تا اینکه به‌نژاد وقتی نزدیک بود توپ به زمین برسد با پا به آن ضربه زد اما از زیر تور رد شد. خانزاده سرویس قدرتی زد که به سختی دریافت شد، بعد از برگشت توپ به زمین ایران به‌نژاد یک پاس پایپ به خانزاده داد و او هم امتیاز ۱۷ را برای ایران گرفت. بازی ۲۴ بر ۲۱ بود که سمنیوک آبشار زد اما بیرون از زمین رفت. اوکراین درخواست ویدئوچک داد و مشخص شد به نوک انگشت ولی‌زاده برخورد کرده است. اوکراین ست دوم را هم ۲۵ بر ۲۱ برد. 

ست سوم: ۳۱ بر ۲۹ ایران

ایران دو امتیاز گرفت اما اوکراین پنج امتیاز پیاپی گرفت. باطنی امتیاز مستقیم سرویس گرفت و ایران بازی را در امتیاز ۵ مساوی کرد. حاجی‌پور توپ خود را از کنار دست کوالوف و سمنیوک روی خط زمین اوکراین جای داد و ایران امتیاز هفتم را گرفت. حاجی‌پور سرویس خود را بیرون زد تا اوکراین ۱۵ - ۱۲ تیم برتر باشد. حاجی‌پور آبشار خود را از مقابل دست دفاع اوکراین زیر تور زد و بازی را در امتییاز ۱۶ به تساوی کشاند. ناصری با دفاع سمنیوک و در ادامه حاجی‌پور با دفاع پلوتینتسکی دو امتیاز پیاپی گرفتند و ایران ۲۰ بر ۱۸ جلو افتاد. 

بازی در امتیازات پایانی برابر پیش رفت. بازی در امتیاز ۲۳ برابر بود که به‌نژاد نتوانست پاس بدهد و توپ از دستانش به زمین افتاد. مسابقه بار دیگر مساوی شد و امتیاز به امتیاز پیش رفت. حاجی‌پور دفاع شد که توپ بعد از دفاع به خود او برخورد کرد و از زیر تور بیرون رفت تا اوکراین ۲۶ بر ۲۵ جلو بیفتد. شریفی توپ را انتهای زمین اوکراین جای داد و بار دیگر بازی مساوی شد. خانزاده بعد از اینکه آبشارش را در زمین حریف جای داد و بازی را در امتیاز ۲۷ مساوی کرد، هنگام فرود مچ پایش پیچ خورد و مصدوم شد. دیگر بازیکنان تیم او را از زمین بیرون بردند. ایران ست را ۳۱ بر ۲۹ برد.

ست چهارم: ۲۵ بر ۱۹ اوکراین

رقابت دو تیم نزدیک و پایاپای بود. ناصری با پاس سرعتی، توپ را انتهای زمین اوکراین جای داد و بازی را در امتیاز ۹ به تساوی کشاند. سینیتسیا یک امتیاز مستقیم سرویس گرفت و در ادامه هم تویچی با دفاع نصری یک امتیاز دیگر گرفت تا اوکراین ۱۳- ۹ تیم برتر باشد. حق‌پرست سرویس قدرتی زد که بعد از برخورد به دست بازیکن اوکراین به بیرون زمین کمانه کرد، دو بازیکن دیگر این تیم برای برگرداندن توپ به بیرون از زمین دویدند. به نژاد بعد از برگشت توپ پاس سرعتی داد و ولی‌زاده امتیاز گرفت. حق‌پرست یک امتیاز مستقیم سرویس هم گرفت تا ایران ۱۵ - ۱۴ به یک امتیازی اوکراین برسد. اوکراین دوباره پیش افتاد و دو بار روی دست شریفی امتیاز سرویس گرفتند. در نهایت اوکراین ست چهارم را هم ۲۵ بر ۱۹ برنده شد تا پیروز این مسابقه شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رکوردشکنی‌های جدید بورس/ شاخص وارد کانال ۵.۵ میلیون واحد شد، ورود ۹ همت پول حقیقی
سکه در آستانه بازگشت به کانال ۱۸۸ میلیون تومان
معاون ترامپ: روی طرحی برای عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز کار می‌کنیم
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای پایان حضور آمریکا درخلیج فارس
قرارداد مربی خارجی استقلال تمدید شد
شهرقدس میزبان بازی های استقلال و پرسپولیس شد
وزیر آلمانی خواستار کنار رفتن اینفانتینو از فیفا شد
پیام تبریک امیر دریادار ایرانی به مناسبت روز خبرنگار
سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است
رژیم صهیونیستی در قتل مداح جوان به دنبال ایجاد وحشت در جامعه است
ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد
عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ تکذیب سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر
شورای امنیت سه‌شنبه میزبان نشستی درباره کرانه باختری
آغاز فروش بلیت اتوبوس به مقصد مشهد/ قیمت‌ها اعلام شد
عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد
پزشکیان‌: بهترین زمان برای دستیابی به توافق شرایط کنونی است
رونمایی از یک ربات انسان‌نما برای زندگی فراتر از کارخانه
بهبود باروری زنان بالای ۳۵ سال به کمک «مکمل‌های باکتریایی»
ارائه طرحی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌های مسکونی
خبرنگاری در عصر هوش مصنوعی؛ تهدیدی برای شغل یا فرصتی برای تحول؟
«گزارش آخرین گزارش»؛ روایتی ماندگار از شهید محمود صارمی در روز خبرنگار
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top