
خبرنامه دانشجویان ایران: در اولین جلسه شورای مرکزی جدید انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه مازندران، سعید حاجی پور به عنوان دبیر تشکیلات انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، در اولین جلسه شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه مازندران، مسئولیت واحدهای این شورا مشخص گردید.
آقایان سعید حاجی پور، سعید عنایتی، مرتضی فغانی و فرشاد زیبایی به ترتیب مسئول واحدهای تشکیلات، فرهنگی، آموزش و مالی و تدارکات شدند.
طی اولین جلسه شورای مرکزی همچنین خانم ها نانوا کناری، محمدی و نقدی نیز به عنوان مسئولین واحدهای سیاسی، روابط عمومی و منابع انسانی انتخاب شدند.

همچنین آقای حمید رضا شاه منصوری و خانم سادات اشکور به عنوان اعضای علی البدل در این شورا حضور دارند.
پنجمین دوره انتخابات شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه مازندران سه شنبه گذشته برگزار گردید.
گفتنی است همچنین در برنامه ای با عنوان «انتخاب استاد محبوب»، از اساتید محبوب دانشجویان تقدیر به عمل آمد.
این برنامه که با استقبال عموم دانشجویان مواجه گردید، هر ساله در ایام گرامیداشت مقام معلم در دانشگاه مازندران برگزار می شود و در برنامه دیگری تحت عنوان "صندلی داغ" از اساتید منتخب دانشجویان تجلیل می شود.
اساتید با حضور در جمع دانشجویان به سؤالات متفاوت آنان پاسخ گفته و درباره مسائل تربیتی به بحث و گفتوگویی صمیمی می پردازند. در پایان این مراسم هم دانشجویان با اهدای لوح تقدیر و تندیس صندلی داغ از اساتید مدعو قدردانی به عمل می آورند.