تاریخ : 1393,چهارشنبه 11 تير14:32
کد خبر : 134380 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

برادرزاده اردوغان به 4سال حبس محکوم شد

خبرنامه دانشجویان ایران: دادگاه جنائی استانبول برادر زاده نخست وزیر ترکیه را به اتهام قاچاق مواد مخدر به زندان محکوم کرد.

به گزارش مهر به نقل از  پایگاه خبری «الیوم السابع»، دادگاه جنائی استانبول «محمد اردوغان» برادر زاده «رجب طیب اردوغان» نخست وزیر ترکیه را به اتهام قاچاق مواد مخدر به چهار سال و دو ماه زندان محکوم کرد.

قرار است حکم محمد اردوغان بعد از پایان دوران بازپروری وی که در کمپ ویژه معتادان به سر می‌برد آغاز شود. این حکم علاوه بر برادر زاده نخست وزیر ترکیه برای ۱۱ تن دیگر به اتهامات مشابه صادر شده است.

برادر زاده نخست وزیر ترکیه پیشتر نیز سابقه متهم شدن به جرایمی از این قبیل داشته و خود نیز به مواد مخدر اعتیاد دارد، بر اساس این حکم محمد اردوغان موظف است به صورت دوره‌ای تحت آزمایش‌های مربوط به شناسایی اعتیاد قرار بگیرد و بعد از پایان دوران محکومیتش به صورت منظم به پلیس مراجعه کند.