تاریخ : 1393,پنجشنبه 12 تير14:11
کد خبر : 134506 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

حمله مجدد خمپاره‌ای به حرمین عسگریین

خبرنامه دانشجویان ایران: گروه‌های تروریستی در عراق، عصر چهارشنبه حرم امامین عسکریین (ع) در شهر سامرا را هدف حملات خمپاره‎ای قرار دادند.

به گزارش تسنیم به نقل از «المسله»، یک منبع امنیتی عراقی در سامرا اعلام کرد «۲ خمپاره، روز چهارشنبه به سمت حرم امامین عسکریین (۲) در شهر سامرا شلیک شد اما این خمپاره ها به نزدیکی حرم اصابت کردند.»

این منبع که نخواست نامش فاش شود، افزود «به دنبال این حمله تروریستی، نیروهای امنیتی عراقی و گردان‌های دفاع مردمی در سامرا با پشتیبانی بالگردها عملیات گسترده نظامی و امنیتی را علیه منطقه‌ای که این خمپاره‌ها از آنجا شلیک شد، آغاز کردند .»

براساس این گزارش، نیروهای عراقی با استفاده از پایگاه نظامی خود در شهر سامرا، عملیات نظامی خود را در استان‌های صلاح الدین و نینوا به ویژه پس از اشغال شهرهای تکریت و موصل توسط گروه تروریستی داعش، صورت می‌دهند.

در عملیات ارتش عراق در شهر تکریت، نزدیک سامرا بیش از ۴۰ عنصر تروریستی داعش از جمله ۷ انتحاری به هلاکت رسید و ۳۵ تا از خودروهای این گروه تروریستی منهدم شدند.