تاریخ : 1393,جمعه 31 مرداد00:31
کد خبر : 136464 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

فلسطینی‌ها هر چهار دقیقه یکبار یک بمب بر فراز شهر خود می‌بینند

خبرنامه دانشجویان ایران: یک فاجعه است. جنگی که تاکنون رخ داده است؛ چیزی نیست که سیاست‌مداران ما تا کنون تعریف کرده و تعریف می‌کنند. از طرف اِسراییلی‌ها یک نفر کشته شده و سونای یک خانه خراب شده. جنگی که تا کنون رخ داده «من در اسراییل هم بودم» یک حمله ی بی حد و حصر از طرف اسراییل به سمت غزه است.

به گزارش خبرنگار« خبرنامه دانشجویان ایران» یورگن تودنهوفر روزنامه نگار آلمانی که تا چندی پیش غزه بود در شبکه ی یک آلمان از جنگ غزه چنین روایت می کند:

یک فاجعه است. جنگی که تاکنون رخ داده است؛ چیزی نیست که سیاست‌مداران ما تا کنون تعریف کرده و تعریف می‌کنند. از طرف اِسراییلی‌ها یک نفر کشته شده و سونای یک خانه خراب شده. جنگی که تا کنون رخ داده «من در اسراییل هم بودم» یک حمله ی بی حد و حصر از طرف اسراییل به سمت غزه است.


 من با چشمان خودم انسان‌هایی که می‌میرند را دیده‌ام. هزاران خانه که خراب می شوند. ما با یک جنگ یک طرفه رو‌ به رو هستیم «به دلیل تسلیحات دفاعی هوایی جنگی‌ای که در اختیار اسراییلی‌ها قرار دارد» و حالا که حمله‌های زمینی آغاز می‌شود این حماس نیست که از بین خواهد رفت؛ بلکه این مردم کم‌جمعیتِ غزه هستند که از بین خواهند رفت؛ که در یک زندانِ کوچک زندگی می کنند


 انسان‌ها با این حال در غزه به زندگی عادی خود ادامه می‌دهند؛ بر عکسِ اسراییل که در آن مردم در پانیک عجیبی گیر کرده‌اند با وجود اینکه« خدارو شکر» کمتر از انگشتان یک دست مجروح شده‌اند؛ آن‌ها عادی به زندگی خود ادامه می‌دهند. آن‌ها(فلسطینی‌ها) هر چهار دقیقه یکبار یک بمب بر فراز شهر خود می‌بینند که قابلیت خراب کردن یک خانه را به طور کامل دارد.


 در بیمارستان‌ها فاجعه غیر قابل توصیف است ولی از این‌ها گزارشی تهیه نمی‌شود چرا که تمام مدت دارد از حمله‌های حماس گزارش می شود که درست است؛ آن‌ها هم اتفاق می‌افتند؛ اما خطر خاصی ندارند چون خنثی می شوند.



من چند روز پیش از طریق یکی از این تونل‌هایی که می‌بینید وارد غزه شدم. چون جای امن دیگری وجود ندارد. این یک زندان کوچک است. انسان‌ها در این‌جا مفری ندارند. آن‌ها فقط نگاه می کنند که چطور ویران می‌شوند. چهار کودک در حال بازی در کنار ساحل کشته شده‌اند.

 یک خانه‌ی معلولین مورد بمباران واقع شده و دو معلول در آن کشته شده‌اند و در این باره حرف زده نمی‌شود. بدترین قسمت قضیه این است که آن‌ها اصلن مفری ندارند.



 آن‌ها مجبورند بمانند. به آنها اخطار داده می شود که محل را ترک کنند؛ ولی آن‌ها می‌گویند من در خانه ام می مانم و بگذارید من را بکشند. این یکی از مفلوک‌ترین سرزمین‌های دنیاست.

 اگر من اجازه داشته باشم نظر سیاسی خودم را بگویم؛ «با احتیاط می گویم» که: من فکر می‌کنم ما باید به این مساله فکر کنیم که تحریمی که اسراییل دارد در برابر غزه اعمال می کند آیا نباید در برابر خود اسراییل اعمال شود تا زمانی که غزه این طور تحت محاصره ی اسراییل است؟


کد خبرنگار : 26