تاریخ : 1393,پنجشنبه 16 مرداد00:41
کد خبر : 138206 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

دو مشکل جمهوری اسلامی از زبان قرائتی

خبرنامه دانشجویان ایران: حجت‌الاسلام قرائتی گفت: مشکل جمهوری اسلامی دو چیز است؛ آخوندش نواب صفوی و کت و شلواری‌اش شهید رجایی نیست.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام محسن قرائتی امروز در جمع دانشجویان ایرانی خارج از کشور که در محل هتل جم این شهر برگزار شد، گفت: انسان‌ها علاوه بر نیازهای شخصی نیازمند نیازهای اجتماعی و عالی نیز هستند به این معنا که انسان درصدد است که بداند هدف از آفرینش چیست.

وی با بیان اینکه دین پاسخگوی نیاز بشر است، منطقی، جامع، قابل عمل بودن و شکوفاتر شدن را از جمله ویژگی‌های دین دانست و افزود: تمامی انسان‌های روی زمین دیندار هستند، برخی دینی بر حق و برخی دینی براساس هوا و هوس دارند.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه تکیه بر خواسته‌های خود صحیح نیست؛ زیرا عامل ایجاد پشیمانی خواهد شد، گفت: بنابراین دین را نباید از خود و نه از دیگران گرفت؛ بلکه دین را باید از خداوند اخذ کرد.

قرائتی افزود: در اصفهان جوانی به من گفت آیا می‌توانی خداوند را در یک جمله تعریف کنی؟ گفتم آیا خودت، خودت را ساخته‌ای؟ پاسخ داد خیر، گفتم پس خدا تو را خلق کرده است، پس وجود دارد. گفت: وقتی نمی‌توانیم او را ببینیم چگونه ایمان بیاوریم. پاسخ دادم مگر جاذبه را می‌بینی که آن را قبول کرده‌ای؟ گفت فرزندم از من می پرسد خداوند کجاست؟ گفتم به او بگو آیا دو دو تا چهار تا مکان دارد؟ بنابراین نمی‌توان گفت همه چیز در این دنیا دارای مکان است، با توجه به اینکه عقل انسان کم است. ما نیازمند پیامبر هستیم.

وی گفت: اسلام سه نظر در مورد علم دارد، علم مفید، علم مضر و علمی که نه مفید است و نه مضر. چنانچه علم مفید بود ارزش دارد؛ اما مشاهده می‌کنید که برخی علوم مضر هستند، علم ارزشمند است نه مدرک، مدرک مانند کش شلوار و تنها برای استخدام است؛ اما علم برای علم ارزش دارد.

رئیس ستاد اقامه نماز خاطرنشان کرد: هر علم سه شرط باید داشته باشد یا واجب یا مستحب یا باعث رفع مشکل فرد و یا باعث رفع مشکل جامعه شود؛ بسیاری از پژوهش‌ها مفید نیستند نه مشکل فرد را حل می‌کنند و نه مشکل جامعه را برای همین نهضتی در این زمینه باید به وجود آید.

قرائتی با بیان اینکه از ابتدای انقلاب هیچ فیلمی ندیدم؛ اما 40 کتاب نوشتم و بسیاری از تفاسیر من به چند زبان ترجمه شده است، افزود: ما می‌توانیم از این بهتر باشیم به پشت سر نگاه نکنیم؛ زیرا باز خواهید ماند همیشه راه‌های باقیمانده را بنگرید آنگاه پیشرفت خواهید کرد.

وی بیان داشت: متاسفانه ما انرژی خود را در فراگیری علوم کشف نکرده‌ایم برخی سوادشان خوب و بزرگ است؛ اما خودشان انسان‌های کوچکی هستند.

رئیس ستاد اقامه نماز خاطرنشان کرد: مشکل جمهوری اسلامی دو چیز است؛ آخوندش نواب صفوی و کت و شلواری‌اش شهید رجایی نیست به این معنا که ما جوهر لازم را در انجام کارها نداریم. مشکل امروز ما مشکل علم نیست؛ بلکه مشکل اساسی نداشتن عرضه و جوهر است،.

قرائتی تاکید کرد: دختران را به حجاب و پسران را به نماز دعوت کنیم برخی عنوان می‌کنند این همه فقیر در کشور وجود دارد، چرا به مردم غزه کمک می‌کنید؟ قرآن در پاسخ به این افراد عنوان کرده است زکات را هم برای فقرای خود اختصاص دهید و هم برای جذب دل‌ها همچنین چنانچه اسرائیل غزه را تصرف کند، دست نخواهد کشید گزینه بعد خود ما هستیم.