تاریخ : 1393,سه شنبه 04 شهريور15:50
کد خبر : 140069 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

سر در دانشگاه تهران نورپردازی می شود

خبرنامه دانشجویان ایران: همزمان با اجرای طرح ساماندهی و بهسازی پهنه انقلاب، سر در دانشگاه تهران نور پردازی می شود.

به گزارش فارس، سیدمحسن هاشمی، مدیر راهبردی پروژه پیرایش و آرام سازی پهنه انقلاب اسلامی با بیان اینکه، به منظور تشخص دادن و هویت بخشی به پهنه انقلاب، سر در دانشگاه تهران نورپردازی می شود، گفت: این سر در به عنوان یکی از نمادهای اصلی پهنه انقلاب در پروژه پیرایش و آرام سازی پهنه انقلاب مورد توجه قرار گرفته است.

هاشمی در ادامه با اشاره به تقویت جنبه های هنری و هویت بخشی به فضاهای شهری در پروژه های ساماندهی شهرداری تهران، افزود: چند نمای زیبا از ساختمان های وارتانیان، چهار سر در سینماهای بهمن، سپیده، پارس و مرکزی به عنوان هویت های میدان انقلاب اسلامی و همچنین بنای تاتر شهر به عنوان یکی از عناصر هویت بخش پهنه انقلاب؛ علاوه بر آرام سازی و پیرایش، نورپردازی نیز می شوند.

به گفته هاشمی، پیرایش و آرام سازی پهنه انقلاب از چهارراه جمال زاده تا چهاراره ولیعصر، شامل حذف زواید، شستشوی نماها، ساماندهی تابلوهای اصناف، طراحی مبلمان شهری، تامین نور پیاده راه و اصلاح و مرمت بناهای باارزش می شود.