تاریخ : 1393,دوشنبه 10 شهريور11:39
کد خبر : 140635 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

التفات ارشاد به عضو مرکزیت منافقین!

خبرنامه دانشجویان ایران: کیهان نوشت: در سایه تسامح و تساهل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دو کتاب از نویسنده ساواکی و عضو شورای- به اصطلاح – ملی مقاومت ایران منتشر شد. آن گونه که ایسنا گزارش داده است؛ دو اثر از آثار این نویسنده به تازگی منتشر شده‌اند.
غلامحسین ساعدی 24 دی‌ماه 1314 در تبریز به دنیا آمد و تحصیلات خود را در زمینه روان‌پزشکی تا درجه دکترا در تهران به پایان رساند.  ساعدی دارای تفکرات مارکسیستی بود. او در دهه 60 از ایران گریخت و در خارج از ایران علیه نظام دینی دست به فعالیت زد.
ظاهرا  در سایه سیاست وزارت  ارشاد مبنی بر «اعطای مجوز به کتاب، بدون نگاه به نام نویسنده» راه  برای انتشار آثار همه جانیان و قلم بدستان معاند هموار  است! شایان ذکر است سال 1364 پس از «مرگ ساعدی» و  دفن در گورستان پرلاشز فرانسه بسیاری از روزنامه‌ها طی مقالاتی نسبت به سوابق سیاه وی در خارج عکس‌العمل نشان دادند. آقای «جلال رفیع» در روزنامه اطلاعات از جمله آنان بود.
روزنامه کیهان کارنامه سیاه‌ این عنصر را که عضو شورای ملی مقاومت منافقین در خارج کشور بود در مجموعه کتابهای نیمه‌پنهان به چاپ رسانده است.