تاریخ : 1393,یکشنبه 16 آذر22:31
کد خبر : 149984 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

حجت‌الاسلام نبوی در دانشگاه علم و صنعت: گفتمان انقلاب اسلامی قابل خدشه نیست

خبرنامه دانشجویان ایران: از دانشجویان تسخیرکننده لانه جاسوسی آمریکا گفت: هسته اصلی گفتمان انقلاب اسلامی قابل خدشه نیست.

به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام سیدعباس نبوی از دانشجویان تسخیرکننده لانه جاسوسی آمریکا، امروز در مراسم گرامیداشت 16 آذر در دانشگاه علم و صنعت، گفت: سالروز خیزش دانشجویی علیه استکبار شرق و غرب و به خصوص شیطان بزرگ آمریکا را تبریک می‌گویم. بنده نیز توفیقی داشتم و چند سالی در دانشکده فنی دانشگاه تهران بیشتر از این هیجان و نشاط شما را در آن دوران درک کردم و منشاء اثراتی هم بودیم.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی 4 رکن اصلی استقلال، آزادی، جمهوریت و اسلام را دارد، گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بحث بر سر این 4 رکن اساسی مطرح بود و امام نقشه راهی را ترسیم کردند و فضای فکری و نخبگان آن را تقویت کردند.

حجت‌الاسلام نبوی با بیان اینکه قانون اساسی بر موازین اسلام و مبانی اصولی شکل گرفت، تصریح کرد: بر این اساس گفتمان و یا فراگفتمان به وجود آمد که براساس آن جمهوری اسلامی ایران به تدریج تاسیس شد و سختی‌هایی را دو نسل کشیدند و این رنج‌ها به نسل سوم هم رسیده که شما مشاهده می‌کنید.

وی با تاکید بر اینکه این هسته گفتمانی در حالی مطرح شد که قدرت‌ها آن را نمی‌پذیرفتند، اظهار داشت: با لطف خداوند و همت مردم توانستیم خود را بر فضای جهانی تحمیل کنیم، زیرا آنها به طور طبیعی و راحت ما را نمی‌پذیرفتند و هسته اصلی گفتمانی زیربنایی است که در فضای رقابت‌های سیاسی، مدیریتی و... شکل گرفت.

نبوی با بیان اینکه هسته اصلی گفتمانی در دو بخش شکل می‌گیرد، گفت: یک بخش مدل‌های مدیریتی مانند مجلس، دولت، قوه قضائیه و... است که براساس روش‌هایی حرکت می‌کنند و البته ما نیازمند آسیب‌شناسی هستیم تا بتوانیم آنها را رفع کنیم.

وی اضافه کرد: مبانی گفتمانی و فراگفتمانی، گسترده و سرنوشت‌ساز است و نمی‌شود وقتی با دولت نهم و دهم مشکل داریم با فراگفتمان مقابله کنیم. مثلا اگر کسی حرف از مدیریت جهانی می‌زند، اما ممکن است شخص دیگری قبول نداشته باشد، اما هجو و یا مسخره کردن قدرت جمهوری اسلامی ایران در جهان را نمی‌توانیم نادیده بگیریم، زیرا ما تاثیر می‌گذاریم.

وی افزود: بنی‌صدر بارها گفته انقلاب اسلامی اثر قاطع خودش در نظام بین‌المللی گذاشت و حتی پرژینسکی در نوشته‌ها و کتاب‌های خود می‌نویسد تمام تحولات و مسیرهایی که هم‌اکنون صورت می‌گیرند را انقلاب اسلامی ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام نبوی افزود: البته ممکن است در مجموع روش‌های مناقشات، مجادله و مناظره‌ای صورت بگیرد که به صورت موازین ولایتی قابل حل است، اما هسته سخت‌جان مبانی نظام باید توسط همه گروه‌ها مواظبت و مراقبت شود.

وی با بیان اینکه در عرصه روش‌ها و برنامه‌ها در هر بخشی اتفاقاتی می‌افتد و ممکن است جبهه‌ها شکل بگیرد، تصریح کرد: متاسفانه خبط زیادی در فضای سیاسی دیده‌ایم و برخی امید می‌بندند تا از مناقشات سیاسی خدشه گفتمانی ایجاد کنند، اما در طول تاریخ مشاهده کرده‌ایم که امکان‌پذیر نیست. در مبانی انقلاب اسلامی و حاکمیت اسلامی نیز که به اصول برمی‌گردد فرد مطرح نیست و امکان ندارد کسی در آینده مبانی را مخدوش کند یا ولی‌فقیه بیاید مباحث ولایت فقیه را مخدوش کند.

حجت‌الاسلام نبوی با بیان اینکه باید ساماندهی بهینه و معقول مدیریت در نسل سوم انقلاب اسلامی داشته باشیم، گفت: هر کسی که مدیریت را به دست می‌گیرد باید این کار را انجام دهد.