تاریخ : 1393,شنبه 06 دي17:57
کد خبر : 152033 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

ممنوع الفعالیتی دو چهره سرشناس در فوتبال

خبرنامه دانشجویان ایران: گفته می‌شود برخی نهادهای قانونی با ارسال نامه‌ای به نهادهای رسمی فوتبالی نوشته‌اند که مدیرعامل زندانی پرسپولیس و سرمربی راه آهن تا اطلاع ثانوی فعالیتی در این رشته نداشته باشند.

به گزارش دانا باشگاه راه آهن در بلاتکلیفی به سر می‌برد البته روز گذشته علی عابدینی ( نسبتی با امیر عابدینی ندارد.) به عنوان سرپرست باشگاه انتخاب شد. از سویی دیگر شنیدیم که یکی از مراجع ذی‌صلاح فوتبال نامه‌ای به مسئولان فوتبال نوشته‌ و اعلام کرده‌ دیگر صلاح نیست که حمید رضا سیاسی مدیرعامل پرسپولیس که اکنون زندانی است و همچنین حمید استیلی سرمربی راه آهن در فوتبال حضور داشته باشند و این دو نفر بهتر است که فعالیت‌شان در فوتبال به حالت تعلیق دربیاید.

به هر حال شاید در روزهای آینده خبرهای دیگری در این مورد منتشر شود و شاید نهادهای فوتبالی مثل سازمان لیگ مجبور شوند که به طور رسمی اعلام کنند که این دو نفر دیگر حق حضور در فوتبال را ندارند.