تاریخ : 1393,یکشنبه 07 دي12:54
کد خبر : 152127 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

بابانوئلی برای غزه + داستان تصویری

خبرنامه دانشجویان ایران: زمستان است و دوباره روزهای شاد سال نو میلادی رسیده است. مادرها و پدرها کاج شب عید را حسابی تزیین کرده‌اند. پسر بچه‌ها جوراب‌هایشان را بالای شومینه آویزان کرده‌ و فقط به یک چیز فکر می‌کنند؛ اینکه امسال پسر خوبی بوده‌اند یا نه؟

زمستان است و دوباره روزهای شاد سال نو میلادی رسیده است. مادرها و پدرها کاج شب عید را حسابی تزیین کرده‌اند. پسر بچه‌ها جوراب‌هایشان را بالای شومینه آویزان کرده‌ و فقط به یک چیز فکر می‌کنند؛ اینکه امسال پسر خوبی بوده‌اند یا نه؟ قرار است بابانوئل با سورتمه رویائیش بیاید و اسباب بازی بچه‌های خوب را به آنها بدهد.

بابا نوئل

همه بچه‌های خوب دنیا هدیه سال نویشان را درست شب سال نو می‌گیرند اما بابانوئل بچه‌های فلسطینی دیرتر پیش آنها می‌آید. بچه‌ها حرفی ندارند، عادت کرده‌اند.

غزه

او باید از دیوار «حائل» بلندی که بچه‌‎ها و بزرگترها دور از چشم سربازان اسرائیلی، یواشکی روی آن نقاشی کرده‌اند، بگذرد.

فلسطین

اسباب بازی‌های بابانوئل به تعداد بچه‌های خوب شهر است اما آمار او برای غزه همیشه غلط از آب در‌ می‌آید.

کودک فلسطینی

هواپیمای جنگنده اسرائیلی

بمب اندازی

سال قبل که اسباب بازی بچه‌ها را با یک‌هفته تاخیر آورده بود به آنها قول داد که هرطور شده برای سال بعد یعنی امسال خودش را بموقع برساند.

کودکان غزه

بابانوئل حالا چند روز زودتر خودش را پشت دیوار بلند شهر رسانده تا دیگر بچه‌های خوب را منتظر نگذارد. او چند روز باقی مانده را باید پشت دیوار سر کند تا بالاخره بتواند از آن عبور کند. حتی از سورتمه رویایی هم کاری ساخته نیست، او باید خودش راه را باز کند؛ مثل هر سال.

سرباز اسرائیلی

اما همین دو روز قبل دوباره پشت دیوار شلوغ شد و سربازها سه چهار بچه را بازداشت کردند. 15 پدر مهربان فلسطینی هم در مسجد شهر بازداشت شدند و تازه سر و صداها کمی خوابیده است.

گارد اسرائیلی

بابانوئل به هر زحمتی بود خودش را بموقع رساند اما امسال هم کلی اسباب بازی و هدیه برای او اضافه آمد.

تخریب غزه