
به گزارش تسنیم و به نقل از المیادین، دادستانی رژیم آلخلیفه با رد درخواست آزادی شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین مدت زمان حبس وی را تمدید کرد.
روز گذشته بود که عبدالله الشملاوی وکیل شیخ علی سلمان دبیر کل جمعیت الوفاق از ادامه روند تحقیق از شیخ علی سلمان خبر داده بود.
منابع وابسته به مخالفان رژیم بحرین روز گذشته اعلام کردند: شیخ علی سلمان برای نهمین روز به اتهامات واهی مانند دعوت به براندازی نظام، تحریک جوانان به خروج علیه رژیم، اهانت به دستگاه قضایی، تحرک به بیزاری از رژیم، اهانت به قوه مجریه، دامن زدن مشکلات طایفهای، وابستگی به خارج، پخش بیانیه ها و اخبار کاذب و شرکت در تجمعاتی که به زیان اقتصاد است در حبس به سر می برد. اتهاماتی که شیخ علی سلمان دبیر کل جمعیت الوفاق آن را رد میکند.
این در حالی است که درگیری های میان نظامیان آل خلیفه و تظاهرات کنندگانی که در اعتراض به بازداشت شیخ علی سلمان به تظاهرات و اعتراضات خود ادامه می دهند ادامه دارد.
از زمان بازداشت شیخ علی سلمان دبیر کل جمعیت الوفاق بحرین مردم این کشور لحظهای از اعتراض دست برنداشتهاند. در روز شنبه 27 دسامبر 2014 احضاریهای به شیخ علی سلمان داده شد و وی هنگام حضور در اداره آگاهی بازداشت شد.