تاریخ : 1393,دوشنبه 29 دي17:25
کد خبر : 154931 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

احمدی‌نژاد با «روزنامه» می‌آید

خبرنامه دانشجویان ایران: این گزارش حاکی از آن است، طبق برخی شنیده ها و گمانه زنی ها روزنامه مهر عدالت به مدیر مسئولی محمد شیخان معاون اطلاع رسانی رییس جمهور سابق و سردبیری عبدالرضا داوری منتشر خواهد شد.

به گزارش متین نیوز، بر اساس برخی شنیده ها قرار است روزنامه مهر عدالت به عنوان تریبون رسمی حامیان گفتمان انقلاب اسلامی و جریان عدالتخواهی از سال ۹۴ بر روی دکه روزنامه فروشی ها بیاید.

این گزارش حاکی از آن است، طبق برخی شنیده ها و گمانه زنی ها روزنامه مهر عدالت به مدیر مسئولی محمد شیخان معاون اطلاع رسانی رییس جمهور سابق و سردبیری عبدالرضا داوری منتشر خواهد شد.

براساس همین شنیده ها گفته می شود افرادی چون محمود احمدی نژاد، ابوالحسن فقیه، غلامحسین الهام، محمد جعفر بهداد، نورالدینی و تمدن اعضای شورای سیاستگذاری روزنامه مهر عدالت را تشکیل می دهند.

این روزنامه در ۳۲ صفحه تمام رنگی و در حوزه های سیاسیف اقتصادی، اجتماعی ، ورزشی و هنری و بین الملل از سال ۹۴ منتشر خواهد شد.