تاریخ : 1394,یکشنبه 06 ارديبهشت17:23
کد خبر : 164846 - سرویس خبری : خبرهای ویژه

دیانی در گفتگو با «خبرنامه دانشجویان ایران»:

آقای روحانی مگر نگفت به همه وعده هایش عمل کرده، آیا بیکاری در میان وعده ها نبود؟/ «بیکاری منکر است» را دوسال پیش در تبلیغات انتخاباتی گفتید؛ حالا حلش کنید

وی با اشاره به اظهارات آیت الله جوادی آملی مبنی بر اینکه «عدم رفاه در جامعه از بی عرضگی مسئولان است» تاکید کرد: آقای روحانی مگر نگفت به همه وعده هایش عمل کرده، پس چرا تبلیغاتی حرف می زند؟ آیا بیکاری در میان وعده های آقای رییس جمهور نبود؟

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیر اتحادیه انجمن های اسلای دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور، در واکنش به اظهارات روز گذشته رییس جمهور گفت: آقای دکتر روحانی نزدیک به دوسال پیش در تبلیغات انتخاباتی اش همین حرفهایی که درباره بیکاری و گرانی و باقی مسائل می فرمایند را مطرح کردند،  حالا مناسب نیست که در بالاترین مقام اجرایی هستند مطالبه گرایانه با این موضوع برخورد کنند.

میکاییل دیانی در گفتگو با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» گفت: ما از آقای روحانی مطالبه می کنیم که چرا با علم به منکر بودن بیکاری کاری از پیش نمی برند؟

این فعال دانشجویی تصریح کرد: این را که بیکاری منکر است همه می دانند. کارد به استخوان مردم رسیده است. رییس مجلس چندی پیش از آمار بالای فارغ التحصیلان بیکار خبر داد و هنوز برنامه مشخص و مدونی برای بسط فضای تولید در دولت یازدهم شاهد نبوده ایم.

وی ادامه داد: گره زدن مشکلات کشور به مذاکرات کار درستی نبود که باعث شد توجه به نیروی کار و تولید داخلی هم از بین برود.

وی خطاب به روحانی گفت: «بیکاری منکر است» را دوسال پیش در تبلیغات انتخاباتی گفتید. حالا که دوسال گذشته است، حلش کنید.

دیانی با اشاره به این مسئله که بیکاری برای مردم مشکلات روحی و روانی ایجاد کرده است افزود: کار به جایی رسیده است که مراجع تذکر داده اند.

وی با اشاره به اظهارات آیت الله جوادی آملی مبنی بر اینکه «عدم رفاه در جامعه از بی عرضگی مسئولان است» تاکید کرد: آقای روحانی مگر نگفت به همه وعده هایش عمل کرده، پس چرا تبلیغاتی حرف می زند؟ آیا بیکاری در میان وعده های آقای رییس جمهور نبود؟

دبیر تشکیلات اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل ابراز امیدواری کرد که مسئولان بیشتر به فکر مردم باشند و گفت: ان شالله روزی برسد که مدیران اجرایی فارغ از فکر و برنامه ریزی از این انتخابات برای انتخابات بعدی به فکر مردم و رسیدگی به مشکلات کشور باشند.
 


کد خبرنگار : 19