تاریخ : 1394,دوشنبه 21 ارديبهشت19:04
کد خبر : 166141 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

صاعقه‌ یک چوپان را کشت

خبرنامه دانشجویان ایران: فرمانده انتظامی جلفا گفت: بر اثر اصابت رعد و برق یک چوپان جان خود را از دست داد.

به گزارش (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، سرهنگ کاظم دهقانی در جمع خبرنگاران گفت: یکی از اهالی هادیشهر در حین چرانیدن گوسفند در دامنه کوه‌های اطراف هادیشهر بر اثر اصابت رعد و برق جان خود را از دست داد.

این مقام انتظامی ادامه‌داد: هر از چند گاهی از جای جای استان و کشور خبر برخورد صاعقه و کشته‌شدن یکی از هموطنان را می‌شنویم لذا لازم است خانواده‌ها در خصوص حضور اعضاء خانواده در حین بارندگی بخصوص حین رعد و برق آموزش‌های لازم را ببینند.

وی افزود: ضروری است شهروندان از رفتن به ارتفاعات در چنین مواقعی خودداری کرده و در صورت حضور، به غار یا جان‌پناه رفته و تا فرصت مناسب خارج نشوند و از رفتن به زیر درختان خودداری کنند.