تاریخ : 1394,چهارشنبه 30 ارديبهشت14:29
کد خبر : 166868 - سرویس خبری : صنفی آموزشی

در نامه یکی از دانشجویان برتر دانشگاه علوم اقتصادی به روحانی،

پاسخ مسئولین وزارتخانه تحت نظارت شما برای حل مشکل دانشجویان تنها وعده بود

چگونه از دانشجوبان و اساتید دانشگاه توقع مشارکت در حل مسائل جامعه را دارید در حالیکه که در وزارت علوم شما حاضر به پاسخگویی و رفع دغدغه های دانشگاهیان نیست و برای حل و فصل موضوع به وعیده های بعید بسنده می کند؟ چه توقعی از اساتید دانشگاه برای نقد دولت دارید در حالیکه همه آنها حقوق بگیر دولت هستند؟

خبرنامه دانشجویان ایران: به نظر میرسد ماجرای الحاق دانشگاه علوم اقتصادی و دانشگاه خوارزمی یکی از آن دسته از مواردی است در پیچ قوانین گره خورده است.

به گزارش خبرنگار صنفی - آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»، پس از تجمعات چند هفته ای دانشجویان علوم اقتصادی و نتیجه ندادن مطالبات دانشجویان، یکی از این دانشجویان در نامه ای به حسن روحانی خواستار ورود شخص رئیس جمهور به این ماجرا شد.

 رضا غلامحسینی، رتبه 117 کنکور کارشناسی ارشد سال 92 و دانشجوی MBA دانشگاه علوم اقتصادی در ابتدای این نامه که در واکنش به سخنان روز گذشته وی در دانشگاه آزاد نوشته است: جناب آقای دکتر روحانی، مطلع شدیم در مراسم سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی فرموده بودید:" بدترین زمان برای یک دانشگاه آن است که دانشگاهی ساکت، آرام و ناظر باشد و فقط مسائل و مشکلات جامعه را نگاه کند. باید فضایی فراهم شود که دانشگاه‌های ما حضور و مشارکتی جدی در جامعه داشته باشند و احساس وظیفه کنند." شما همچنین فرموده بودید: دیواری کوتاه‌تر از دولت نیست، دانشگاهیان می‌توانند از دولت انتقاد کنند.

این نامه ادامه میدهد: حال سوال من از شما به عنوان یک دانشجوی کارشناسی ارشد این مرز و بوم این است: دولت قبل از شما در خصوص یکی از نهادهای آموزش عالی این مملکت تصمیماتی را گرفته بود که وزارت علوم شما با نادیده گرفتن آنها، مصوبه جدیدی برای آن دانشگاه یعنی دانشگاه علوم اقتصادی در جهت الحاق به دانشگاه خوارزمی (تربیت معلم سابق) گرفته است.

این دانشجوی برتر کارشناسی ارشد در ادامه می نویسد: تصمیمی که بدون کار کارشناسی دقیق و بدون در نظر گرفتن حقوق دانشجویان مشغول به تحصیل و آینده آنها باعث بروز اعتراضات گسترده دانشجویان در 7 هفته گذشته و تجمعات متعدد در مقابل وزارت علوم، مجلس شورای اسلامی و حتی دفتر ارتباطات مردمی ریاست جمهوری شده است. این اعتراضات محدود به دانشجویان نیست و اکثریت اساتید دانشگاه نیز با این حرکت مخالفند اگرچه به دلایل واضحی مصلحت را در اعتراض رسمی به این حرکت نابخردانه وزارت علوم نمی بینند.

 
وی در پایان نوشت: پاسخ مسئولین وزارت خانه ای که تحت نظارت مستقیم شما قرار دارد جز وعده هایی بعید برای تشکیل کمیته رسیدگی به دغدغه دانشجویان و سرپوش گذاشتن روی موضوع نبوده است کمیته ای که هیچگاه تشکیل نشد و بنا هم نبود که تشکیل شود. سوال من از شما این است: چگونه از دانشجوبان و اساتید دانشگاه توقع مشارکت در حل مسائل جامعه را دارید در حالیکه که در وزارت علوم شما حاضر به پاسخگویی و رفع دغدغه های دانشگاهیان نیست و برای حل و فصل موضوع به وعیده های بعید بسنده می کند؟ چه توقعی از اساتید دانشگاه برای نقد دولت دارید در حالیکه همه آنها حقوق بگیر دولت هستند؟
 
امیدوارم پاسخ شما به این مسائل روشنگر باشد چرا که امید ما به دولت تدبیر و امید بیشتر بود تا شعارهایی جذاب و تیترپسند.

کد خبرنگار : 16