تاریخ : 1394,سه شنبه 12 خرداد02:27
کد خبر : 168340 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

تاکید فابیوس برای بازرسی تاسیسات نظامی ایران

خبرنامه دانشجویان ایران: وزیر امور خارجه فرانسه ضمن ابراز امیدواری بر شانس دستیابی به یک توافق خوب با ایران بر دسترسی کافی به تاسیسات نظامی ایران برای بازرسی‌های بین‌المللی تاکید کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از آسوشیتدپرس، لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه ضمن ابراز امیدواری بر شانس دستیابی به یک توافق خوب با ایران بر دسترسی کافی به تاسیسات نظامی ایران برای بازرسی‌های بین‌المللی تاکید کرد.

وی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران هنگامی که از آلمان باز می‌گشت گفت که یک توافق "باید به قدر کافی مستحکم باشد." فابیوس همچنین در پاسخ به این سوال که آیا تصور می‌کند توافق با ایران حاصل خواهد شد گفت: احتمالا بله.

قرار است که دور بعدی مذاکرات هسته‌ای پنجشنبه این هفته با حضور معاونان و کارشناسان 1+5 با ایران در وین ادامه یابد.


کد خبرنگار : 18