تاریخ : 1394,چهارشنبه 20 آبان02:59
کد خبر : 184661 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

نقد رسانه ها را باید به رسمیت شناخت

رئیس مرکز اطلاع رسانی و‌ روابط‌عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: همه باید نقد از طرف رسانه ها را به رسمیت بشناسند.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس مرکز اطلاع رسانی و‌ روابط‌عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: همه باید نقد از طرف رسانه ها را به رسمیت بشناسند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جدایی روز سه‌شنبه در جمع روسای ادارات روابط عمومی آموزش‌وپرورش خراسان رضوی در مشهد بیان کرد: امروز حکومت‌ها و دولت‌هایی که بر اساس رای و نظر مردم مستقر هستند حکومت شایسته‌تری بر مردم‌دارند گفت : در اینمان نقش روابط عمومی در دولت‌ها و حکومت‌ها بسیار مهم است.

وی بابیان این‌که باید نقد رسانه را به رسمیت بشناسیم و از واکاوی و تحقیق در امور آموزش‌وپرورش استقبال کنیم بیان کرد: امروز پارادوکس عرضه  و تقاضا برای خبر یک چالش برای روابط عمومی‌ها است و بر همین اساس برخی رسانه‌ها و به‌ویژه شبکه‌های اجتماعی به دنبال شبه خبر می‌روند.

وی گفت: خبرهای پیامکی و‌ کوتاه، امروز به یک چالش جدی برای روابط‌ها تبدیل‌شده و گاهی منجر به تحریف  اصل  و صحت خبر می‌شود ضمن این‌که حاکمیت رسانه‌های جریانی و ‌ارگانی در شرایط کنونی هم مشکل‌ساز شده و این در کشور ما به دلیل مشکلاتی که در احزاب داریم بیشتر حس می‌شود.

وی بیان کرد: در بسیاری از مواقع فضای رسانه‌ای  مبتنی بر  جریان‌های سیاسی موجب  بی‌توجهی به توفیقات ملی و دیده نشدن موفقیت‌ها و دستاوردهای دولت می‌شود.

وی تأکید کرد: امروز ثابت‌شده شکاف رسانه‌ای به‌مرور موجب شکاف اجتماعی می‌شود و بر همین اساس دولت‌ها باید شرایط دسترسی مردم  به اطلاعات را فراهم کنند  و در این مسیر قانون دسترسی آزاد به اطلاعات در دولت تدبیر و امید پیگیری می‌شود.

جدایی گفت: روابط عمومی‌ها باید به‌عنوان بازوی اجرایی این قانون باشند و مطمئن باشید فعالیت آزاد رسانه‌ای موجب کاهش تخلفات و فساد در بخش‌های مختلف جامعه می‌شود.

وی بابیان اینکه روابط عمومی جامع و‌ پویا از سویی باید مدافع حقوق سازمان باشد و در کناران حمایت از حق مردم را هم به‌عنوان وکیل مدافع آنان فراموش نکند بیان کرد: روابط عمومی‌ها باید در ارتباط با مخاطب یک فضای دوسویه و دوطرفه را ایجاد کنند چراکه قطب اثرگذار و مهمی در سازمان هستند که می‌توانند سازمان را به سازمانی شیشه‌ای برای مخاطب تبدیل کنند.