تاریخ : 1394,شنبه 26 دي16:50
کد خبر : 190399 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

احیای شرکت‌های تعطیل شده در مناطق محروم

بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام خمینی، به منظور اشتغالزایی، حمایت از کارآفرینان و توانمندسازی اقتصادی بنگاههای تعطیل شده در مناطق محروم کشور را احیا می‌کند.

خبرنامه دانشجویان ایران: بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام خمینی، به منظور اشتغالزایی، حمایت از کارآفرینان و توانمندسازی اقتصادی بنگاههای تعطیل شده در مناطق محروم کشور را احیا می‌کند.

به گزارش فارس، بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به منظور اشتغال‌زایی، حمایت از کارآفرینان و توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم کشور از طریق مشارکت با شرکت‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل در این مناطق، آن‌ها را برای ادامه‌ی فعالیت تولیدی یاری می‌دهد.

حسین فدایی، مدیرعامل شرکت جهان فوم خراسان شمالی، در این‌باره گفت: فعالیت این شرکت بر محور تولید یونولیت‌های سقفی و فوم‌های ساختمانی است که در اواخر سال گذشته با مشارکت 49 درصدی بنیاد برکت، توانستیم از ابتدای سال جاری دوباره فعالیت تولیدی خود را آغاز کنیم.

وی افزود: ظرفیت اسمی تولید شرکت رقمی بالغ بر 5760 تن پیش‌بینی شده است و با توجه به تعطیلی شرکت در سال گذشته و آغاز مجدد فعالیت با مشارکت بنیاد برکت، تاکنون توانسته‌ایم بالغ بر هزار تن فوم ساختمانی را به تولید برسانیم.

فدایی تعداد نیروی کار شاغل در شرکت را 25 نفراعلام کرد و افزود: با افزایش روند تولید و نصب دستگاه‌های مورد نیاز تا پایان امسال، تعداد نیروی شاغل در شرکت به 49 نفر افزایش خواهد یافت.

وی تصریح کرد: با توجه به وجود نیروی جوان فاقد شغل در منطقه، اشتغال‌زایی بسیار ضروری است و هم اکنون افراد بومی منطقه مشتاق‌اند به‌جای مهاجرت به شهرهای بزرگ در محل سکونت فعلی خود کار و فعالیت کنند.

مدیرعامل شرکت جهان فوم افزود: بیش از 40 درصد تولیدات این شرکت برای پوشش صنعت ساختمان در بازار استان خراسان شمالی عرضه می‌شود و حدود 60 درصد تولیدات نیز به استان‌های خراسان رضوی و جنوبی ارسال می‌شود.